Moordspel
Restaurant in Giethoorn
Bar
Barbecue Buffet
Borrel

Spannend bedrijfsuitje in Giethoorn - Moorddadig Giethoorn

Een spannende teambuilding programma in het schilderachtige Giethoorn! Verdeeld in teams gaat u op pad met een speciale app op de telefoon, waarmee u de moordzaak moet oplossen. Welk team vindt als eerste de dader? Na afloop kunt u samen met uw team nagenieten van deze onvergetelijke ervaring tijdens een diner of BBQ in het gezellige restaurant.

 

Dit Spannende bedrijfsuitje in Giethoorn is inclusief:

  • 2 Kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Een Rondvaart van 2 uur of Fluistervaart van 3 uur
  • Een Koffietafel met kroket
  • Het C.S.I.-spel
  • 1x Een 3-gangendiner of een BBQ

Prijs: € 79,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen.

Geef bij uw reservering ook de keuzes door die u in het programma wenst.

De prijs van dit Spannende bedrijfsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Moorddadig Giethoorn

Een spannende teambuilding programma in het schilderachtige Giethoorn! Verdeeld in teams gaat u op pad met een speciale app op de telefoon, waarmee u de moordzaak moet oplossen. 
Welk team vindt als eerste de dader? Na afloop kunt u samen met uw team nagenieten van deze onvergetelijke ervaring tijdens een diner of BBQ in ons gezellige restaurant.

Een totaal programma dat garant staat voor teambuilding, spanning en plezier!

Bedrijfsuitje in het Venetie van het Noorden

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Het restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij hier terecht.

Het Programma

Het programma:
10.00 uur: Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.
11.00 uur: Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden of een fluistertocht van 3 uur met picknick mee
13.00 uur: Bij terugkomst staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.
14.00 uur: U gaat aan de hand van een app het CSI-spel spelen. In groepen van 5-6 personen gaat u aan de hand van een app op zoek naar aanwijzingen om de moord op te lossen.
16.00 uur: Na het spel kunt u onder het genot van een borrel de resultaten evalueren.
17.00 uur: 3 gangendiner* of een uitgebreide BBQ

* Inhoud 3-gangen diner:

  • Groentesoep
  • Varkenshaas met champignonroomsaus of Kabeljauw uit de oven geserveerd met een uitgebreid garnituur
  • Coupe ijs

Wilt u het programma anders dan maken we uiteraard ook graag een voorstel voor uw bedrijfsuitje op maat.

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit