Montferland

Ontdek natuurparadijs Montferland? Beleef de middeleeuwen in Kasteelstad 's Heerenberg. Wandel in natuurmonument het Bergherbos en beklim de uitkijktoren Hulzenberg. Ga lekker eten in Zeddam. Ontdek op de fiets dorpjes als Stokkum, Didam en Beek. Een bezoek om niet snel te vergeten.

Speler

Spannend groepsuitje in het Montferland - Airsoft op een unieke locatie

Didam 14 verkocht

Beleef samen met een groep vrienden, familie of collega's een spannend groepsuitje in Didam. In Didam kunt u in het teams of tegen elkaar opnemen tijdens Airsoft. Maak er een onvergetelijk dag van!

Vergaderzaal

8-uurs Vergaderarrangement in het Montferland – Bijeenkomst inclusief lunch

Zeddam 34 verkocht

Zoekt u een vergaderlocatie aan de voet van een bosrijk gebied waar u tussen de vergadersessies nog eens even inspiratie op kunt doen en een frisse neus kunt halen? Dan is deze locatie wat u zoekt. Wij bieden een 8-uurs vergaderarrangement met de mogelijkheid om een gezonde break in het bos in te plannen.

Ronde tafel vergadering

Ronde tafel Vergaderarrangement in S-heerenberg - Bijeenkomst in de Historische Opkamer

s-Heerenberg

Een ronde tafel vergadering of brainstormsessie met een gezelschap tot 12 personen. Jullie nemen plaats in onze opkamer: de middeleeuwse gewelven nemen u terug in de tijd van ridders en jonkvrouwen. Voor een besloten bijeenkomst op een unieke locatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Terras

ALL-IN bedrijfsuitje in de Kasteelstad - Rondleiding, Lunch, Wijnproeverij en borrel in het Koetshuis

s-Heerenberg

Dit all-in bedrijfsuitje is samengesteld voor bedrijven met een gemengd gezelschap. Op het programma staat onder andere een rondleiding door Kasteel Huis Bergh, een uitgebreide lunch en een Bier-en/of Wijnproeverij of stadswandeling. Organiseer uw volgend bedrijfsuitje in s-Heerenberg.

Teamuitje

Speel het airsoft-arrangement - Uitdagend groepsuitje in Gelderland

Didam

Bij aanvang ontvangt u de nodige informatie en uiteraard veiligheidsinstructies. Vervolgens geven wij uitleg over het airsoftapparaat op de shooting range en speelt u diverse games in onze indoor-jungle. Ondersteund door spannende licht- en geluidseffecten garanderen wij een onvergetelijke dag! U speelt volledig privé, dus hoeft u geen rekening te houden met andere spelers op het veld.

Aanbevolen
Vergaderzaal

32-uurs Vergaderarrangement in Gelderland – Meerdaagse bijeenkomst in het prachtige Montferland

Zeddam

Op zoek naar een locatie geschikt voor uw meerdaagse vergaderbijeenkomst? Dan is deze locatie wat u zoekt. Wij bieden een 32-uurs vergaderarrangement met de mogelijkheid om een gezonde break in het bos in te plannen.

MTB Route

Teambuilding weekend in Montferland - MTB route - bezoek aan een wijngoed en een heerlijke BBQ

Zeddam

Ontdek samen met collega's het mooie gebied in en rondom Montferland. Tijdens dit teamweekend staan sportiviteit, genieten en elkaar beter leren kennen hoog in het vaandel. Bij terugkomst in het hotel staat er een BBQ voor u klaar.

Bovenaanzicht hotel in Zeddam

Korte Vergadering met lunch in bosrijk Montferland

Zeddam

Zoekt u een vergaderlocatie in een bosrijk gebied waar u een korte meeting kunt houden, samen lunchen en wellicht dan het bos in voor een heerlijke boswandeling? Dan is dit een uitstekende suggestie voor uw volgende meeting.

Hotel in Zeddam

12-Uurs Vergaderarrangement met lunch en diner in Gelderland

Zeddam

Voor een dag vergaderen, een training of een congres in een groene omgeving bent u hier helemaal aan het juiste adres. Deze vergaderlocatie in de Montferlandse bossen biedt vele mogelijkheden als volop parkeermogelijkheden, restaurant, diverse zalen en zelfs als gasten van ver komen de mogelijkheid om te blijven overnachten.

Hulzenberg

Meerdaags vergaderarrangement in het groene Montferland - inclusief actieve break

Zeddam

Kom vergaderen tussen de heuvels van het Montferland. Combineer uw 2 daagse meeting met een actieve break in de bossen. Ga met een local op pad voor een ommetje of beklim de uitkijktoren in Stokkum. Laat u verrassen door dit familiehotel in Zeddam en plan uw volgende meeting in het Montferland.

10 Uitstapjes

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit