Hotel aanzicht
vergaderen
vergaderen
huyskamer
serre

32-uurs Vergaderarrangement in Midden Nederland - Uit te breiden met leuke activiteiten!

Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige vergaderlocatie. Met een evenemententerrein in de achtertuin combineert u uw bijeenkomst gemakkelijk met een stukje teambuilding of andere activiteiten!

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst tussen 08:30 en 09:00 uur met koffie, thee en Veluwse lekkernijen in de serre van het hotel
  • Gebruik van een plenaire zaal met een zaalopstelling naar keuze
  • Complete flip-over & vergaderkit in de plenaire zaal
  • Beamer, inclusief elektrisch rolscherm
  • Schrijfblokken, pennen en mints op de tafels
  • Onbeperkt flessen mineraalwater in de plenaire zaal
  • Tijdens de hele bijeenkomst gebruik van onze koffiecorner met diverse soorten koffie, thee en lekkernijen
  • Op zowel de 1e als 2e dag gebruik van een uitgebreid lunchbuffet
  • Op beide dagen zal er in de middag een break worden geserveerd
  • 1x Een snack van de dag op de 1e dag
  • Een 3-gangen menu van de chef op de 1e dag met keuze uit een voor- , hoofd- en  nagerecht,
  • 1 Overnachting in een ruime Standaard kamer, met onder andere koffie- & thee faciliteiten
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Plenaire zaal van 09.00 uur op de 1e dag tot 17.00 uur op de 2e dag

Prijs: vanaf € 245,- p.p.
(inclusief BTW maar exclusief toeristenbelasting á € 1,10 per persoon per nacht).
Minimaal 8 personen.
Upgrade naar een Deluxe kamer € 10 per kamer per nacht.

Bovenstaande arrangement is uit te breiden met extra activiteiten o.a. een Helikopterdropping, 4 x 4 rijden of een natuurwandeling met gids. 

De prijs van dit 32 uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur
Shuttle bus

Vergaderen op de Veluwe

Ons hotel is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen in Midden-Nederland en in het groen. Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige vergaderlocatie.
Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie , telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn.

De Villa

Voor grotere groepen beschikken wij over de luxe Villa! De Villa is voorzien van 5 slaapkamers, 3 badkamers, een grote keuken, een dining room en een ruime woonkamer. Daarnaast is de Villa uitgerust met flatscreens, dvd, blue ray en sound system.

De zalen

Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, een flip-over, beamer met elektrisch rolscherm en over het hele terrein heeft u toegang tot WIFI. Ons hotel is de ideale omgeving voor vergaderen, cursussen, feesten en recepties tot 150 personen. Bijzonder is onze Villa: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en besloten diners. Daarnaast biedt onze locatie een prachtig aangelegde bostuin, een openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. U kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras.

Teambuilding

Zoekt u een activiteit voor uw groep om te combineren tijdens een meeting of cursus. Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Bij ons evenementenbureau kiest u uit ruim 100 activiteiten. Van 4x4 rijden, tot lasergame of boogschieten. Mag de activiteit wat langer duren? Dan passen we het programma aan.

Udo Veenstra
9
21 september 2021
prima locatie. Goed invulling gegeven aan mijn wensen.
Anoniem
8
12 december 2018
Een mooie rustige plek, prima faciliteiten en ambiance, natje & droogje prima in orde. Sfeervol en helemaal prettig met mooi weer! Goed bereikbaar.
Anoniem
9
12 december 2018
Zeer mooie locatie met uitstekende kamers
Anoniem
9
12 december 2018
Deze locatie is ook zeer geschikt voor bijeenkomsten met grotere groepen; 65 personen en meer. Er zijn namelijk diverse (grote) zalen aanwezig en ook voor een lunch/diner is voldoende ruimte beschikbaar. Lunch en diner verder erg goed verzorgd!

Onze partner

Algemeen

Het hotel is gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer. De centrale ligging in de nabijheid van de A28 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Het hotel beschikt over ruim 150 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Voor onze gasten die ons bezoeken met het openbaar vervoer bieden wij een gratis shuttle service aan van en naar station Nunspeet.

Hotelkamers

Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie met filmkanalen, telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn. Voor grotere groepen beschikken wij over de luxe Villa! De Villa is voorzien van vijf slaapkamers, drie badkamers, een grote keuken, een dining room en een ruime woonkamer. Daarnaast is de Villa uitgerust met flatscreens, dvd, blue ray en sound system.

Veluwse Huyskamer

In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner.
Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.
Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Of drink hier je een kopje koffie na een wandeling over de Veluwe. Klaar met jouw meeting? Drink een biertje van de tap met je collega's. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.

Faciliteiten

Een prachttuin, openlucht zwembad, tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna, solarium, fitnessruimte . In het hoofdgebouw vindt u onze receptie, de Veluwse Huyskamer, de Hooijberbarr  een sfeervolle zonnige serre. Ook kunt u bij ons fietsen huren.

Activiteiten op de Veluwe:
De groene omgeving is perfect voor allerlei activiteiten. Ons hotel ligt vlakbij het Veluwemeer, ideaal voor een wandel- of fietstocht. Zoek je wat meer spanning op de Veluwe? Kom dan naar ons outdoorterrein, pal naast het hotel. Hier speel je een potje lasergame, rijd je quad of probeer je de nieuwste outdoor spellen zoals Airsoft of Dodgebow. Leuk voor het hele gezin, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsactiviteit.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Hulshorst

Hulshorst is een klein dorp in Gelderland. Het is gelegen in een groene en landelijke omgeving. Het dorp wordt omringd door bossen en natuurgebieden, waardoor het aantrekkelijk is voor natuurliefhebbers. In de nabijheid van Hulshorst ligt Kasteel de Essenburgh. Dit historische kasteel dateert uit de 17e eeuw en wordt omgeven door een prachtig park. Hulshorst bevindt zich in de buurt van de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Dit biedt mogelijkheden voor uitgebreide verkenning van de natuur, met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit