Restaurant
Vergaderen
Vergaderen
Bar 1
vergaderlocatie

Onbezorgd en inspirerend vergaderen met vergaderbreak op de Veluwe

Aan de rand van de Veluwe bevindt zich een inspirerende locatie, omgeven door prachtige natuur. Hier kunt u uw bijeenkomst organiseren en deze combineren met een leuke indoor of outdoor activiteit. Deze unieke locatie biedt de perfecte mix van ontspanning en inspiratie, waardoor uw bijeenkomst gegarandeerd een succes wordt.

Bij dit 4-uurs vergaderarrangement is inbegrepen

  • Ontvangst met koffie/ thee en petit four
  • Zaalhuur voor 1 dagdeel
  • Onbeperkt koffie/ thee/ ijswater/ snoepjes/ fruit
  • Gebruik 1 flipover en/of beamer + scherm
  • Uitgebreide lunch

Prijs: € 47,00 p.p. op basis van minimaal 6 personen

Exclusief vergaderbreak maar vraag naar de mogelijkheden en wij maken een offerte voor u op maat.

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met utzondering van de feestdagen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes

Onbezorgd en inspirerend vergaderen op de veluwe

Aan de rand van de Veluwe bevindt zich een inspirerende locatie, omgeven door prachtige natuur. Hier kunt u uw bijeenkomst organiseren en deze combineren met een leuke indoor of outdoor activiteit. Deze unieke locatie biedt de perfecte mix van ontspanning en inspiratie, waardoor uw bijeenkomst gegarandeerd een succes wordt.

Inspirerende locatie op de Veluwe

Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergaderlocatie aan tot 100 personen.

Op het 2 ha. bosrijke domein bevinden zich vergaderfaciliteiten met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel, met unieke kamers met elk een eigen voordeur. Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe. Brainstormen, begroting of strategische plannen maken, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen? Los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand.

Hier kunt u in alle rust, actief aan de slag. Indoor en outdoor. Want behalve onze schitterende vergaderaccommodatie, staat een prachtig natuurgebied (Veluwe) en activiteitenhal tot uw beschikking voor in- of outdoor sessies of een sportieve break. Wij hebben alle faciliteiten in huis om uw één- of meerdaagse vergadering of presentatie te laten slagen.

Faciliteiten

  • Professionele audio/visuele ondersteuning
  • WiFi
  • Restaurant met ontbijt, lunch, diner of buffet
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Ontspannende activiteiten voor, tijdens of na uw vergadering

Hotel Chalets:

Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in vier kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals comfortabele bedden, douche, toilet, wastafel, TV met DVD speler, koelkast, draadloos Internet, mogelijkheid tot koffie en thee zetten, een gezellig zitje annex werkplek etc. en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Vergaderbreaks

Boek u vergader arrangement met een leuke vergaderbreak. Op dit activiteitenpark zijn verschillende mogelijkheden voor indoor en outdoor activiteiten. Enkele voorbeelden zijn Clinc Curlen, circuit Eco tour op de Veluwe, Seqway rijden, GPS tocht E-scooter tocht, Escaperoom de Kolenmijn, Escapen uit de Veluwe, Teambuilding games, wandklimmen, kruisboogschieten, een fotospeurtocht.

Willy van Wessel
8
02 oktober 2023
Relaxte sfeer en prettig personeel en leuke activiteit. Goede lunch.

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Dieren

Dieren is een plaats in Gelderland. Het heeft een klein spoorwegmuseum waar treinliefhebbers historische treinen en gerelateerde tentoonstellingen kunnen bekijken. Dieren is omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Het ligt aan de rand van de Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied, waardoor het een geweldige plek is voor natuurliefhebbers. Het dorp ligt aan de rivier de IJssel. Dieren ligt in de buurt van de Posbank, een heuvelachtig gebied in de Veluwezoom, het biedt prachtige uitzichten over het omringende landschap. Het is vooral populair tijdens de bloei van de heide in de late zomer.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit