Fakkel
Apres Ski
City
Altastenberg
ski

Weekendje skien - bedrijfs uitje in Sauerland

Bent u op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier? Kom dan eens lekker skiën of snowboarden met uw collega's in het Sauerland. Een paar uurtjes rijden vanaf Arnhem en u bent in het mooie Sauerland waar wij compleet verzorgde wintersport weekenden verzorgen.

Bij dit arrangement is inclusief:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Deskundige instructeurs
  • Reisbegeleiding Winterberg Events
  • Goed verzorgd diner op dag van aankomst
  • Fakkelwandeling
  • 2x overnachting op basis van tweepersoonskamers
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Skimaterialen
  • Skiles voor de beginners
  • Skipas in Altastenberg
  • Of sneeuwwandeling of langlaufen voor niet-skiërs
  • Goed verzorgd diner op dag 2
  • City Challenge Winterberg
  • Afsluiting met een goed verzorgde lunch

Groepstarieven:
Vanaf 25 personen € 425,- per persoon exclusief btw
Vanaf 50 personen € 475,- per persoon exclusief btw
Vanaf 100 personen € 479,- per persoon exclusief btw

De prijs van dit Weekendje skien - bedrijfs uitje in Sauerland is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Zwemmogelijkheden
Restaurant
Receptie
Parkeren

Wintersport bedrijfsuitje Sauerland

Het bedrijfsuitje in Winterberg laat u genieten van de winterse sfeer. Kies voor een spannend en gezellig weekend in het adembenemende Winterberg.

Locatie

Voor het echte wintersportgevoel hoeft u niet af te reizen naar Oostenrijk. Op slechts 2,5 uur rijden van de Nederlandse grens kunt u al in Sauerland zijn. Dit maakt Sauerland zelfs voor een dagreis al interessant is. Een unieke mogelijkheid voor de optimale wintersport beleving. Winterberg en Willingen zijn de twee populairste wintersport plaatsen van Sauerland. Met een ruim aanbod van goed verzorgde accommodaties, sneeuwzekerheid en een volledig verzorgd programma met activiteiten en gezellige après-ski mogelijkheden kan Sauerland erg goed concurreren met de traditionele wintersport bestemmingen.

Programmavoorstel dag 1

Op de dag van aankomst worden u en uw collega’s hartelijk ontvangen door de reisbegeleiding van Winterberg Events. Jullie hebben tijd om in te checken in het hotel en de omgeving alvast op eigen gelegenheid te gaan verkennen. Optioneel kan er een ontvangst worden geregeld met een borrel en een hapje of Kaffee met Kuchen.
Vervolgens zal er voor jullie een goed verzorgd diner klaarstaan, dit is het perfecte begin om deze mooie reis te starten. Na het diner zal er een fakkelwandeling plaatsvinden. Dit is een betoverende avondervaring, waarbij de duisternis wordt verlicht door de flikkerende fakkels. Jullie zullen zelf een fakkel dragen, terwijl jullie door de met sneeuw bedekte straten en paden van de omgeving van Winterberg verkennen.

Daarna hebben jullie de tijd om Winterberg verder te verkennen of een drankje te drinken in de bar van het hotel.

Programmavoorstel dag 2

Jullie zullen de dag starten met een goed verzorgd ontbijtbuffet in de accommodatie. Vervolgens is het tijd om de skimaterialen op te halen die speciaal zijn gereserveerd voor uw gezelschap. Dan is het eindelijk tijd om de pistes met uw team te gaan ontdekken. Het is mogelijk voor de beginners om deel te nemen aan de skilessen in de ochtend. Daarnaast is het voor niet-skiërs mogelijk om deel te nemen aan de sneeuwwandeling of te gaan langlaufen. U zult dan onder begeleiding van een lokale gids de omgeving gaan ontdekken.

Tussen de activiteiten door kunnen jullie op eigen gelegenheid gaan lunchen in een van de gezellige berghutten. Optioneel kunnen wij voor jullie hele groep een lunch organiseren, zodat u geen omkijken heeft of er voldoende ruimte is voor uw gezelschap. Na deze lunch zullen jullie het skiën gaan vervolgen.

We sluiten de ski-dag op een hilarische manier af met Rütschen mit Anton. De deelnemers gaan met behulp van een petslee in een treintje van de berg af. Hierbij wordt de strijd aangegaan met andere deelnemers. Welke groep is er als eerste beneden?

Na de activiteiten is het dan tijd voor Après Ski. Het is tijd voor een goede borrel en veel gezelligheid. Dit is de perfecte gelegenheid om jullie ervaringen met elkaar te delen.
In de avond zullen we weer gaan verzamelen en zullen jullie gaan genieten van een goed verzorgd diner. Na afloop van het diner hebben jullie vrije tijd en is er de mogelijkheid om het uitgaansleven van Winterberg te gaan verkennen.

Optioneel kan er deze avond ook een feestavond speciaal voor uw team worden georganiseerd.

Programmavoorstel dag 3

Op de laatste dag van het arrangement zal de dag weer beginnen met een goed verzorgd ontbijtbuffet in de accommodatie. Daarna is het tijd om te starten met de City Challenge Winterberg. Dit is de perfecte combinatie tussen het verkennen van de omgeving en samenwerken met uw collega’s. Het spel is ontworpen om in teams te spelen en gaat om het voltooien van verschillende uitdagingen en het opvolgen van aanwijzingen, terwijl u door de stad navigeert. Wie weet de meeste punten te behalen en gaat er met de winst vandoor?!

Na deze activiteit zullen jullie het weekend afsluiten met een goed verzorgde lunch. Hier kunnen jullie al jullie ervaringen met elkaar delen die jullie dit weekend hebben opgedaan.

Daarna is het tijd om weer te vertrekken naar huis en kunnen jullie terugkijken op een geslaagd teamuitje!

Personaliseer uw programma met een van onze unieke activiteiten:

  • Lunch: Wanneer u in de ochtend vertrekt kunt u kiezen voor een heerlijke lunch, of kies ervoor om later te vertrekken en sluit af met een gezellige borrel.
  • VR Moord Game: Bevind uzelf in de wereld van Cluedo met deze spannende VR Game. Tijdens dit spel gaan jullie samen een moord oplossen en de dader opsporen. Met behulp van de VR bril gaan jullie opzoek naar het slachtoffer, het moordwapen, plaats van delict en natuurlijk de dader! De VR Escape Game kan georganiseerd worden op verschillende locaties in de stad. 
  • Langlaufen: Maak samen met uw team een prachtige Langlauftocht door het landschap van Winterberg. Het is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid te ontdekken.
  • Arrenslee: Een arrensleetocht in Winterberg met uw team belooft gezelligheid en een onvergetelijke winterervaring. Samen in een traditionele arrenslee door het betoverende winterlandschap van Winterberg glijden, terwijl je warm ingepakt bent, zorgt voor een warme en sfeervolle sfeer. Jullie kunnen genieten van de rust en de serene schoonheid van de met sneeuw bedekte bossen en velden terwijl de paarden de slee voorttrekken.
  • Segway rijden: Segway-rijden is een opwindende en unieke manier om deze prachtige omgeving in Sauerland te verkennen. Op een Segway, een elektrisch aangedreven tweewielig voertuig, sta je en verplaats je je door je lichaamsgewicht naar voren of naar achteren te verplaatsen. Terwijl je je balans behoudt, kun je door de straten van Winterberg glijden, genieten van de winterse sfeer en het prachtige landschap van besneeuwde bossen en bergen bewonderen.
  • Zipline: Vlieg met deze spectaculaire Zipline met snelheden tot 65 km per uur over het dal van Winterberg. De megazipline Astenkick ligt tussen Winterberg en Altastenberg, vandaar de naam Astenkick.  Hij is met zijn 1000 meter lengte bijna de langste zipline van Europa.

Accommodatie

Of u nou graag voor een gezellige groepsaccommodatie gaat of liever voor luxe tweepersoonskamers, wij hebben beschikking over verschillende prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden in onze arrangementen de speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Daarnaastkunnen wij ook aan de hand van jullie wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen. 
 
Onze hotels zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Echter heeft de gekozen datum wel invloed op het prijsaanbod. Wanneer u kiest voor een overnachting op een doordeweekse dag, zal dit voordeliger uitvallen dan wanneer u interesse heeft in een weekend overnachting. Ook maken sommige hotels onderscheid in een tweedaags- of driedaags arrangement. Samen met u vergelijken wij uw wensen met het beschikbare aanbod en kiezen we de beste optie voor uw gezelschap.   

Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingsprogramma, relatiedag of een vergadering. Wij nemen u alle zorg en organisatie graag uit handen.

Faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met collega's, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Winterberg

Winterberg is een populaire bestemming in Duitsland. De stad heeft een gezellige sfeer met leuke winkels, restaurants en cafés. Winterberg staat bekend als een uitstekend wintersportgebied. In de winter biedt het mogelijkheden voor skiën, snowboarden, langlaufen en rodelen. In de zomermaanden transformeert Winterberg in een mountainbikeparadijs. Gelegen in het Sauerland, biedt Winterberg prachtige natuurlijke landschappen, waaronder bossen, heuvels en meren. Het hele jaar door avontuurlijke activiteiten beschikbaar, zoals ziplinen, klimmen en quad rijden.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit