Kop van Overijssel

Wat is er te doen in de Kop van Overijssel? Paasloo is gelegen in de Kop van Overijssel en is een plaats met veelzijdige uitjes. Leuk voor de volgende familiedag met activiteiten voor jong en oud, gezellig weekendje met vrienden of een stoere activiteit voor het volgende teamuitje.

Prison Break

Weekend at the Prison: Een crimineel goed teamweekend in Overijssel

Paasloo 234 verkocht

Zijn je collega's en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags teamweekend samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.

Prison Break

Prison Escape Challenge: Het online bedrijfsuitje voor deze winter

Paasloo 40 verkocht

De afgelopen maanden was ons land in de greep van een virus en heeft ons land op vele vlakken verlamd. De criminele wereld heeft echter niet stil gezeten en wij verwachten dan ook een grote toename aan criminele activiteiten. Helpen jullie ons deze zaak op te lossen? Het meest spannende, hilarische en uitdagende online bedrijfsuitje dat vanaf iedere locatie te spelen is.

Daf rijden

DAF Expeditie in de Lindevallei - Bedrijfsuitje in Overijssel

Paasloo 103 verkocht

Super bedrijfsuitje in Overijssel. Ontdek per DAF de mooie omgeving van de Weerribben en . Jullie sluiten af met een heerlijke Barbecue of Buffet.

prison break

The Great Escape - Spannend uitje voor het hele bedrijf

Paasloo 24 verkocht

Beleef deze nieuwe escape sensatie met uw personeel of klanten. U en uw medeplichtigen worden gearresteerd om een gevangenisstraf uit te zitten. Lukt het jullie om te ontsnappen? Probeer binnen de 90 minuten de vluchtauto te bereiken. Durf jij deze uitdaging aan?

prison break

SWAT teamuitje in Overijssel - Uitdagend bedrijfsuitje voor de echte Teamplayers

Paasloo 111 verkocht

Het meest spannende en uitdagende bedrijfsuitje voor Teamplayers, begint bij u op het bedrijf. Het SWAT Team komt de rust bruut verstoren en arresteert u met uw collega’s wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels. Durft u het aan dit teamuitje te boeken?

Voorkant

Bedrijfsweekend met leuke activiteiten in de Weerribben en Overnachten in een Bungalow

Paasloo

Heerlijk met uw collega's bijkomen? Dan is dit 3-daagse bedrijfsweekend in Overijssel echt iets voor uw bedrijfsuitje! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa, waar u alle ruimte heeft. Het bedrijfsweekend zit ook boordevol leuke activiteiten. Zo kunt u kiezen voor een leuke workshop.

Mega sint quiz

Sinterklaas bij uw bedrijf - Inclusief MEGA Sint Quiz

Paasloo

Vier dit Oer-Hollandse december feest met je collega's of werknemers. U kunt het Sinterklaas bedrijfsweekend vieren met de gezinnen van al uw medewerkers tijdens de gezinsvariant of met alleen uw medewerkers (met eventueel partner) tijdens de Sint & ..... avond. Er zijn 3 programma's waar u uit kunt kiezen.

Terras

Online Pubquiz - Ga de online strijd aan met uw collega's

Paasloo

Ga de online strijd aan met uw collega's. Werken jullie voornamelijk vanuit huis of verspreid over het land? Aan deze online quiz kan iedereen op afstand mee doen.

roulette

Personeelsfeest in Overijssel met Illegale Casino avond en Feest

Paasloo

Zorg dat je niet betrapt wordt tijdens het uitstapje in de onderwereld waarbij je uitgenodigd wordt om illegaal een gokje te wagen. Lukt dat niet, dan word je gearresteerd en op gevangenistransport gezet en gaat je illegale feestavond niet door.

9 Uitstapjes

Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2023 Zakelijk uit