Voorgerecht:
- Garnalensalade van Noorse garnalen met appel, ui en kerriemayonaise
-Brood, boter en diverse smeersels op tafel
Buffet:
Salades:
- Salade van gerookte ribeye, salad-pea, hipotops, gemarineerde komkommer, taugé en saffraan mayonaise
- Mediteraanse salade met Bulgar
- Fusilli Salade met tomaat, paprika en olijven
- Peulvruchtensalade met soja, adukibonen en Thaise dressing
- Hoekschewaardse aardappelsalade met bosui en spek
Hoofdgerechten:
- Kalfswang met kreeftensaus en enoki- paddenstoelen
- Sukade in port en paddestoelen
- Beenham met een honing-mosterdsaus
- Black Angus burger met tomaat, sla en augurk
- Gamba’s in huisgemaakte tomatensaus
Bijgerechten:
- Seizoengroenten
- Rijst met Noten
- Aardappeltaartje met salie en fleur de Sel
- Penne pasta in olijfolie
Nagerecht: Tiramisu
Bittergarnituur: Tijdens de afterparty zullen wij een smakelijke bittergarnituur serveren.