Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Avondje uit in Amsterdam

Dinner en Show in Amsterdam voor een gezellig avondje uit

Al meer dan 25 jaar maken wij mensen aan het lachen met onze comedyshows vol snelle improvisaties, stand up, video, muziek en scherpe sketches die met elkaar worden afgewisseld. Wij spelen in het prachtige Rozentheater in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

Bij dit groepsarrangement is inbegrepen:

  • Shared Dining (privé)
  • Toegang tot de show

Prijs: € 74,50 p.p.
Dit is te boeken vanaf 20 personen.

Bent u met minder personen? Dan is dit arrangement ook te boeken

  • Toegang tot de show

Prijs: € 25,95 p.p.

Wilt u VIP plekken? € 31,95 p.p.

Er zijn tijdens de show verschillende hapjes te bestellen! Denk hierbij aan bittergarnituur, verschillende soorten pizza's, hotdogs en meer!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

En TOP avondje uit met familie, vrienden of collega's

Lachen is de perfecte basis voor het leven. En waar kan je harder lachen dan bij ons! Al meer dan 25 jaar maken wij mensen aan het lachen met onze comedyshows vol snelle improvisaties, stand up, video, muziek en scherpe sketches die met elkaar worden afgewisseld. Wij spelen in het prachtige Rozentheater in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

Over de shows

Into the Metaverse: Meta Luck Next Time is de nieuwe hitshow van de comedians in Boom Chicago in Amsterdam. Ontsnap aan de realiteit en sluit je aan bij de cast voor een hilarische, live, persoonlijke komedieschets en improvisatieshow over de metaverse. Verwacht hilarische sketches en improvisatiescènes over de metaverse en wat daar zou kunnen gebeuren met kwaliteitsmuziek, liedjes en veel energie.

Improv Spectacular: is comedy-innovatie in één show! Deze snelle grappige avond laat onze topcast je (en zichzelf) aan het lachen maken terwijl obers drankjes naar je tafel brengen. De show begint met korte improvisatie en spelletjes met regels, toeters en veel suggesties van het publiek. Na een pauze creëert onze langdurige improvisatie personages, scènes en grappige situaties op basis van verhalen die zijn geïnspireerd op slechts één woord.

Shared Dining

Met heerlijk eten, een breed scala aan drankjes en onze wereldberoemde comedyshows wordt je avond spannend en makkelijk te regelen. Onze koks Nicole & Janneke hebben een menu samengesteld dat voor aanvang van de show in ons theater geserveerd wordt. De menu's zijn een mix van hun Europese en Amerikaanse eetavonturen. Gebaseerd op jarenlange culinaire en horeca ervaring met hun bedrijf ‘Puur Genieten’.

Voorafgaand aan de voorstelling bieden wij u de mogelijkheid om met uw gezelschap in een besloten setting in het theater te eten. Na het diner wanneer de show begint, zullen er andere mensen in het theater zijn.

Extra informatie

Handige informatie om te weten:

  • Onze voorstelling is geheel in het Engels en gaat in een rap tempo. 
  • Deuren van de theater zaal gaan 30 minuten van tevoren open. De stoelen zijn niet genummerd en het concept is “First come first served” Wij vragen u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn
  • Bestel lekker uw drankjes aan de bar, deze mag u meenemen de zaal in en tijdens de show loopt het bar personeel ook bestellingen

De prijs van dit Groepsarrangement Dinner en Show is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

De prijzen voor 2024 zijn ook al bekend!

  • Toegang tot de show

 Prijs: € 27,50 p.p.

Wilt u VIP plekken? € 35,00 p.p.

Er zijn tijdens de show verschillende hapjes te bestellen! Denk hierbij aan bittergarnituur, verschillende soorten pizza's, hotdogs en meer!

Sabine Kombrink
9
03 oktober 2022
We gingen met ons hele team van werk naar de comedyshow. (16 pers). Vooraf hadden we een privédiner in een aparte ruimte. Iedereen kwam in een goed sfeertje en hebben veel gelachen. Super vriendelijk personeel ook. Over het algemeen geweldige ervaring. Het contact met de organisatie verliep prima!

Onze partner

Algemeen

Wij zijn een creatieve organisatie die unieke comedyshows, op maat gemaakte programma’s en trainingen bedenkt, produceert en uitvoert. Wij maken tevens digital shows, hybride events, tailormade sketches, videos. pub quizzes.

Creatieve comedyshows

De comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

Het theater

Het prachtige theater op de Rozengracht heeft 2 zalen. De downstairs theater heeft 320 zitplaatsen en de Upstairs theatre 110 zitplaatsen metveelzijdige technische faciliteiten. De bar en de theaterzalen zijn ook te boeken voor besloten feesten en andere evenementen. Het theater is toonaangevend op het gebied van shows en improvisatietrainingen op locatie voor het bedrijfsleven.

Programma op maat

Naast de dagelijkse voorstellingen in Amsterdam, verzorgen wij op maat gemaakte programma’s voor verschillende opdrachtgevers zowel in Europa als wereldwijd.

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn unieke charme en diversiteit. De schilderachtige grachten en prachtige historische architectuur geven Amsterdam een uniek karakter. De grachtengordel staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Amsterdam is een cultureel centrum met tal van musea, theaters en muziekpodia. Er is een bruisend nachtleven met talloze bars, clubs en lounges. Ondanks zijn stedelijke karakter heeft Amsterdam veel groene ruimtes en parken. De stad staat bekend als een van de meest fietsvriendelijke steden ter wereld.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit