ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Stadswandeling in Deventer - Gezellig teamuitje

U kunt Deventer op vele manieren leren kennen. De welbekende stadswandeling is er hier één van. Met uw groep verkent u de historische binnenstad, een goed idee voor uw personeelsuitje.

vanaf € 17,80 p.p.
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique

Stadswandeling met gids door Deventer

De enthousiaste en deskundige gids laat u kennismaken met de geschiedenis en toekomst van Deventer op een informele en informatieve manier.

Maak kennis met hanzestad Deventer

U kunt Deventer op vele manieren leren kennen. De welbekende stadswandeling is hier één van. De wandeling duurt circa 1,5 en is geschikt voor jong en oud. De enthousiaste en deskundige gids laat u kennismaken met de geschiedenis en toekomst van Deventer.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij deze Stadswandeling is inbegrepen:

  •  Stadswandeling door Deventer onder begeleiding van een gids
  •  Duur van de wandeling is ongeveer 1,5 uur
Prijs: € 142,50 per gids

Maximaal 25 personen per gids.
Prijs isexclusief BTW en € 15,00 reserveringskosten.

De prijs van deze stadswandeling door Deventer is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport Unique

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Deventer

Maak kennis met Deventer, een van de oudste steden van Nederland. Deze hanzestad ligt aan een van de mooiste rivieren van Nederland: de IJssel. Deventer is een prachtige oude Hanzestad, waarvan de binnenstad zich gevormd heeft tijdens de Middeleeuwen. Kooplieden uit heel Europa namen deel aan de jaarmarkten van Deventer. Er zijn dan ook vele historische gebouwen te vinden, zoals het Stadhuis. Dit stadhuis staat in de top 100 van Rijksmonumenten.

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto