ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Ontspannend heen en Inspannend terug - Teamuitje in Giethoorn

Leuk bedrijfsuitje overijssel. Ontspannend heen en Inspannend terug teamuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een bedrijfsuitje of teamdag biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische [..]

vanaf € 30,- p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 9.0
Heerlijk op het water genieten
Heerlijk op het water genieten
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Genieten bij ons Giethoorn restaurant
Punteren in Giethoorn
Culinair genieten met de hele familie
Terrasje pakken in Giethoorn

Aanbevolen Aanbevolen

bedrijfsuitje overijssel dagje inspannen en ontspannen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u deze locatie, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook diverse arrangementen. Wij zijn het hele jaar geopenden biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het bedrijfsuitje overijssel programma

U kunt zowel ’s morgens als ’s middags starten. U begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom bij ons restaurant.

Nog even ontspannen ... U vaart met de rondvaartboot, onder begeleiding van een deskundige schipper in +/- 45 minuten naar de voor u klaar liggende originele houten Gieterse punters.

Dan inspannen!!!!!! In de punters neemt u plaats met ca. 5-6 personen en vaart u op traditionele manier zelf terug. U krijgt een vaarroute mee, die u langs de mooiste plekjes in Giethoorn brengt. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van u w puntertechniek. Uw eventuele picknick gaat mee aan boord.

Weer ontspannen ... Bij het eindpunt van de route (punterbedrijf Broer) staat een echt Gieters drankje voor u klaar. U wandelt langs de dorpsgracht met leuke musea en terrasjes en eindigt in ons restaurant. 

Tot slot: Eventueel wordt in ons restaurant uw diner, barbecue of koud-warm buffet geserveerd.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit fantastische bedrijfsuitje in Giethoorn in overijssel is inclusief:

 •  Koffie/thee met gebak
 •  Rondvaart naar de punters
 •  Huur punters en route kaart
 •  Gieters drankje
 •  Keuze uit maaltijd mogelijkheden

De prijs van dit arrangement bedraagt:

Prijs:


 •  Picknick mee: 12 jaar en ouder € 30,00 - 3 t/m 11 jaar € 28,00
 •  Eenvoudig diner: 12 jaar en ouder € 37,50 - 3 t/m 11 jaar € 27,00
 •  luxe diner 3 gangen: 12 jaar en ouder € 43,50 - 3 t/m 11 jaar € 27,00

Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen. Voor groepen van 10 tot 20 personen geldt een toeslag van € 2,50. Minder personen in overleg.

De prijs van dit fantastische dagje uit in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Heerlijk op het water genietenMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenGiethoorn Het Venetie van het NoordenGenieten bij ons Giethoorn restaurantPunteren in GiethoornCulinair genieten met de hele familieTerrasje pakken in Giethoorn
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Karin Traas
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
25-06-2014 19:40

We hebben een erg leuke dag gehad Bediening was super Geen vraag te veel Prijs kwaliteit prima Eten was goed Al met al een leuke dag gehad

 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 8.0
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
13-06-2013 11:51

Omdat het erg koud was werd de barbecue voor ons anders gepland, lekker binnen. Fijn dat er zo werd mee gedacht!

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Over Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.

Toeristische informatie

" We hebben een erg leuke dag gehad
Bediening was super
Geen vraag te veel
Prijs kwaliteit prima
Eten was goed
Al met al een leuke dag gehad "

Karin Traas 25-06-2014 19:40

Meer leuke uitjes

foto