ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Lunchboot - Artis Puzzeltour

Maak een gezellige vaart over de Amsterdamse grachten met uw collega's. Aan boord verzorgen we de lunch. Aansluitend bezoekt u dierentuin Artis waar u al puzzelend de dieren zult ontdekken.

vanaf € 59,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Stadsuitjes van Mokum Events
Stadsuitjes van Mokum Events
4
1
3

Amsterdams bedrijfsuitje op de grachten en Artis

Maak een gezellige vaart over de Amsterdamse grachten met uw collega's. Aan boord verzorgen we de lunch. Aansluitend bezoekt u dierentuin Artis waar u al puzzelend de dieren zult ontdekken.

13.00 - 14.30 Lunchboot

Mokum Events neemt u mee voor een prachtige vaart van 1,5 uur door de Amsterdamse grachtengordel. Langs de Singel, naar de Wallen, genieten van de vele bruggen, spannende plekjes die u vanaf het water kunt bezichtigen. Tijdens de vaart wordt een uitgebreide lunch geserveerd.

14.30 - 17.30 Artis Puzzeltour

Beleef een geweldige dag tussen de dieren van Artis en probeer je tegenstanders af te troeven door àlles te weten te komen over haar bewoners. Puzzel jezelf langs de gevaarlijke roofdieren, de gekke apen, de kleurrijke vissen en alle andere dieren die Artis als woonplaats hebben.

U wandelt in kleine groepen door de dierentuin en probeert intussen de vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren die, vanzelfsprekend, betrekking hebben op de dieren waar u langs komt. Doe uw best, want alleen het beste team wint de hoofdprijs!U zult versteld staan van de kennis die u opdoet en de interesse die u kweekt voor dieren waarvan u dacht ze te kennen of waar u van het bestaan niet eens wist...

Uiteraard krijgt u van ons wat lekkers mee voor onderweg.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit gezellige Amsterdams uitje is inbegrepen:

 •  Bediening aan boord
 •  Uitgebreide lunch
 •  Onbeperkt drankjes tijdens de vaart
 •  Entree Artis
 •  Leuke prijs voor het winnende team
 •  Versnapering voor onderweg
 •  1 consumptie
 •  Professionele begeleiding

Prijs

Prijs: € 59,50 p.p. exclusief BTW.
Tijdsduur: 4,5 uur.
Minimum aantal personen: 20.


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stadsuitjes van Mokum Events413
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
7.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Activiteiten
7.0
Accommodatie
7.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Sandra Smit
42 jaar
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
04-06-2013 10:00

lunchboot was prima, Artis was het eten/drinken zeer minimaal

 • 7.0
 • 7.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 7.0

Amsterdam

Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.

Over Onze partner

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

TIP

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Toeristische informatie

" lunchboot was prima, Artis was het eten/drinken zeer minimaal "

Anoniem 04-06-2013 10:00

Uw laatst bekeken arrangementen
foto