Daf rijden
Voorkant
Restaurant
Overnachten

DAF Expeditie in de Lindevallei - Bedrijfsuitje in Overijssel

Super bedrijfsuitje in Overijssel. Ontdek per DAF de mooie omgeving van de Weerribben en . Jullie sluiten af met een heerlijke Barbecue of Buffet.

Dit bedrijfsuitje in de Weerribben in Overijssel is inclusief:

  • Koffie of thee en ambachtelijke Boerenbrok
  • Expeditie Weerribben Daf & Fiets
  • Koffietafel met warm gerecht
  • Barbecue of Buffet

Prijs: € 95,00 p.p.

Optioneel bij te boeken: Lunch live bereid in de natuur bij het wisselpunt + € 12,50 p.p.
Dit bedrijfsuitje in Overijssel is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

De prijs van dit Bedrijfsuitje in de Weerribben in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2023.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren

Compleet verzorgd bedrijfsuitje

Geniet van een totaal verzorgde dag in 'de Weerribben' en de Lindevallei, waarbij u het Nationaal Park de Weerribben-Wieden gaat ontdekken per DAF en rondvaartboot afgewisseld met activiteiten als Boerengolf, Voetgolf of Klootschieten. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue of buffet.

Bedrijfsuitje Lindevallei

Tijdens deze dag ontdekt u nationaalpark Weerribben-Wieden en de nog onbekende Lindevallei. Dit natuurgebied is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Programma

10:00 uur Ontvangst met warme consumptie en Boerenbrok

10:30 uur Het gezelschap wordt verdeeld in 2 groepen
Groep 1 gaat op de fiets door de Weerribben
Groep 2 Gaat aan de hand van een leuke route met de DAF door de Lindevallei naar d eWeerribben

13:00 uur Een uigebreide koffietafel met soep in OSS&ZYL

14:00 uur Wisselen van de actviteit

16:30 uur U kunt de ervaringen bespreken tijdens de borrel (excl.) in 't Binnenhof

17:00 uur De dag wordt afgesloten met een barbecue 2 of buffet 1

Culinaire verzorging:

Uitgebreide Picknick
Goedgevulde rugzak met: Pannini kaas, Kampioentje Ham, Krentencarre, Mars, Stuk fruit en drinken

Barbecue
5 soorten vlees
2 salades
Diverse koude sauzen
Sate saus
Friet
Stokbrood met kruidenboter
Vanaf 40 personen wordt er voor u gegrild

Buffet
Broodplankje
Salade
Groene salade
Varkenshaas met champignonroomsaus
Gehaktballetjes saté saus
Kip met groenten in kerrie saus
Zalm in Hollandaise saus
Warme groenten
Friet
Gratin

Deze barbecue en buffetten zijn naar wens uit te breiden.

Dirry Vlig, Waterschap Zuiderzeeland
8
26 september 2022
DAF Expeditie was erg geslaagd, het Binnenhof was ook prima geregeld met alles. Het enige wat tegenviel was de rondvaart. Dit was meer dan een uur recht toe varen met riet aan beide kanten; erg saai. Het was leuker geweest als de kapitein over het gebied en de geschiedenis van de Weerribben zou kunnen vertellen.

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken. De provincie heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, waardoor het gemakkelijk is om per fiets de omgeving te verkennen. Fietsroutes kunnen je langs pittoreske dorpjes, historische bezienswaardigheden en natuurlijke hoogtepunten leiden.

Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit