ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Bourgondisch genieten van diner keuzemenu in Den Bosch

Drie verschillende samengestelde menu's vanaf € 22.00 p.p.

vanaf € 22,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
cafe
cafe
cafe
cafe
cafe

Dineren in Den Bosch

Bent u met een groepje van 12 tot 40 man dan kunt u in Café Bar le Duc, gezellig oud bruin café in het centrum van 's-Hertogenbosch, dineren. Perfect om te combineren met de bierbrouwerij rondleiding en bier proeverij.


Menu 1: € 22 p.p. met keuze uit: 


Huisgemaakte tomatensoep
Huisgemaakte soep van de dag


Saté van de haas
Hamburger XL
Kabeljauwfilet  met witte wijnsaus
Salade brie


(Alle hoofdgerechten met friet en salade)


Chocolade ijstruffels
Koffie


Menu 2: € 28 p.p. met keuze uit:


Huisgemaakte tomatensoep
Huisgemaakte soep van de dag
Carpaccio


Vistrio
Biefstuk met pepersaus
Kalfsoester met basilicumsaus
Pikante Gamba’s in knoflook/chilisaus
Salade brie


(Alle hoofdgerechten met friet en salade)


Chocolade ijstrufels
Frambozenijs macaron
Koffie

088-5405850
Persoonlijk advies?

Foto's

cafecafecafecafe
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Miranda
gebruiker Aanbevolen
20-06-2017 10:33

Bijzonder lekker en goed gegeten met een groep van 13 personen. Top !

Den Bosch

Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren . Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of loop op skilatten door de stad met collega's. Kortom, Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Over Onze partner

Algemeen

Ontdek de welbekende Brabantse gezelligheid in dit bruine café. Dit multifunctionele horecabedrijf is gelegen in de oudste wijk van het bourgondische 's-Hertogenbosch. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.

Bierbrouwerij

Sinds 1999 wordt hier eigen bier (genaamd ’t Kolleke) gebrouwen, in het naastgelegen pand aan de Kruisstraat. Op dit momentworden daar nu zes bieren door het jaar heen en twee bieren die seizoensgebonden zijn gebrouwen. Deze zijn allen van de tap verkrijgbaar in het café, daarbij ook op de fles en/of als geschenkverpakking te koop in de brouwerij of bij diverse slijterijen en winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Op doordeweekse dagen en op zaterdagen kunt u ook een bierpresentatie aanschouwen of de brouwerij bezoeken. Bent u benieuwd naar de biersoorten dan bent u natuurlijk altijd welkom om te komen proeven!

Geschiedenis

Op 3 oktober 1975 werden de deuren van het café geopend. Voor alsnog sleutelclub 'le Duc' in de vervallen wijk de Uilenburg.

Na jarenlang vakmanschap, uitbreiding, verbroedering, opbouw van de wijk en een hoop traditie en passie is dit nu een erkend bedrijf in inmiddels het mooiste stukje centrum van 's-Hertogenbosch.

Groepsuitjes

Een bezoek aan de brouwerij en een heerlijke lunch/diner in het centrum van 's-Hertogenbosch is de gouden combinatie voor een geslaagde familiedag, vrijgezellenuitje of een ander groepsuitje.Vraag naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

Toeristische informatie

" Bijzonder lekker en goed gegeten met een groep van 13 personen. Top ! "

Anoniem 20-06-2017 10:33

foto