ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Bedrijfsborrel in Hartje Nijmegen

Met uw relaties borrelen in een prachtige locatie midden in het hart van de Gelderse stad Nijmegen? Dit sfeervolle café bevindt zich aan de Grote Markt in het absolute stadshart van Nijmegen.

vanaf € 33,50 p.p.
Grand Cafe
Grand Cafe
Wijn
Kroon
Front

Bedrijfsborrel in Hartje Nijmegen

Ons sfeervolle Grand Café bevindt zich aan de Grote Markt in het absolute stadshart van Nijmegen. Dagelijks geopend vanaf 8.00 uur voor koffie, gebak, ontbijt, lunch, borrel en diner!

Uitstekende locatie voor uw relaties

Op de 1e etage beschikt u over een exclusief voor uw gezelschap gereserveerde ruimte met een eigen bar, fraai uitzicht over de Grote Markt en de gastvrijheid zoals wij die ook in ons Grand Café hoog in het vaandel hebben staan. Hier is het goed toeven met collega’s en/of zakenrelaties.

Casual chique

Met uw keuze op ons bedrijf kunt u een goede zakelijke indruk achterlaten bij uw relaties. Keurig verzorgd personeel, gevarieerde hapjes en drankjes dragen hieraan bij. Oud bruin in een klassiek monumentaal pand is tijdloos!

Overnachten?

Uiteraard is het ook nog mogelijk om uw gasten een hotelkamer aan te bieden. Wij beschikken over 17 comfortabele kamers die op aanvraag te boeken zijn. Zo willen uw gasten nooit meer naar huis!
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij de Bedrijfsborrel is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie of thee met Marikenbrood
  •  Onbeperkt binnenlandse bar gedurende max. 4 uur
  •  6 hapjes p.p.: 3 x gemengd bittergarnituur en 3 x luxe crostini met zalm, brie & filet Americain
Prijs: € 33,50 p.p.
Minimum aantal personen is 20.

Eventuele extra's:

  •  Uitbreiding naar buitenlandse bar: + € 6,00 p.p.
  •  Diner; buffet of uitgeserveerd: € 24,50 p.p.
  •  Vergaderfaciliteiten en/of overnachtingen op aanvraag!

De prijs van deze bedrijfsborrel in Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Grand CafeWijnKroonFront

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Nijmegen

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel-Grand Café is een begrip in Nijmegen. Sinds jaar en dag komen gasten uit de directe omgeving soms bijna dagelijks terug voor hun versnapering. Met name in de ochtend kan gesproken worden van een vaste clientèle. Maar ook zakelijke lunchgasten laten regelmatig hun gezicht zien.

Reeds decennia lang is het niet meer weg te denken uit de Nijmeegse binnenstad.

Faciliteiten

Een sfeervol knus Grand Café bevindt zich op de begane grond en 1e etage. Dagelijks vanaf 8.00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak ofeen gezellige borrel! De gemoedelijke ruimte op de 1e etage leent zich ook uitstekend voor grotere gezelschappen tot max. 70 personen.

Het hotel beschikt over 17 kamers (waarvan 5 singles) met allen een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Verder natuurlijk TV, radio, telefoon en gratis Wifi. De meeste kamers zijn per lift bereikbaar.

Ligging

Dit Hotel-Grand Café is schitterend gelegen in het historische stadshart en het absolute middelpunt van Nijmegen, omringd door vele gezellige winkels, cafés en restaurants. Vanuit het Hotel-Grand Café kijkt u uit over de grote Markt met het prachtige historische Waaggebouw. Op loopafstand bevinden zich o.a. het Holland Casino, Concertgebouw de Vereeniging, de Stads-schouwburg en diverse bioscopen.

Omgeving

Naast de bruisende binnenstad met al haar uitgaansmogelijkheden ligt Nijmegen tussen de schitterende natuur van de Ooijpolder en aan de andere kant het land van Maas en Waal. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen! Of we de oudste stad van Nederland zijn blijft een eeuwige discussie, duidelijk is wel dat de bourgondische invloeden vanuit het zuiden Nijmegen hebben bereikt in de jaren.

Toeristische informatie

Rijk van Nijmegen

Als we praten over een regio met een groot aanbod aan landschappen hebben we het zeker of het Rijk van Nijmegen! Deze streek staat voornamelijk bekent om zijn beboste en heuvelachtige gebieden. Het hoogste punt van deze regio ligt op de 100 m. Indrukwekkend is de Ooijpolder die gevormd is door de uiterwaarden van de rivier de Waal. U kunt hier goed terecht voor fiets en wandel gelegenheden en ondertussen genieten van het prachtige natuurgebied. Het Rijk van Nijmegen is absoluut zeker een bezoekje waard!

Uw laatst bekeken arrangementen
foto