Cocktail workshop
Workshop Gitaar spelen
Kookworkshop
Cocktail workshop

Creatieve workshop op locatie - teambuildingsuitje in Noord-Holland

Bent u tijdens uw bedrijfsweekend of vergaderbijeenkomst op zoek naar een creatieve break? Wij bieden vele unieke workshops aan, voor elk team! Van een kookworkshop, tot een workshop fotografie met je smartphone of een cocktailworkshop. Wij komen met onze workshops graag op locatie in Noord-Holland.

Bij de creatieve workshops op locatie is inbegrepen:

Keuze uit de volgende activiteiten:

  • Fotografie workshop met je smartphone 
  • Workshop gitaarspelen onder begeleiding van één van Nederlands beste gitaarspelers. 
  • Cocktailworkshop
  • Kookworkshop

Prijs: € 37,50 p.p. exclusief BTW op basis van minimaal 20 personen

Al deze activiteiten zijn onder begeleiding door minimaal één van onze eventmedewerkers en/of een professional die de activiteit uitvoert samen met de groep.
Iedere deelnemer, kan kiezen uit één, twee of drie activiteiten.  Het minimaal aantal deelnemers per groep is 20 personen.
Wij rekenen een vast bedrag per persoon:       

1 activiteit € 37,50
2 activiteiten € 63,50
3 activiteiten € 90,00

Alle bedragen zijn exclusief BTW en eventuele zaalhuur.

De prijs van de creatieve workshops op locatie in Noord-Holland is geldig tot 31 december 2024.

Creatieve workshops op locatie

Bent u tijdens uw bedrijfsweekend of vergaderbijeenkomst op zoek naar een creatieve break? Wij bieden vele unieke workshops aan, voor elk team! Van een kookworkshop, tot een workshop fotografie met je smartphone of een cocktailworkshop. Wij komen met onze workshops graag op locatie in Noord-Holland.

Het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland!

Als ervaren specialist in de evenementenbranche helpen wij u graag bij het organiseren van een leuk bedrijfs- of teamuitje, een uniek bedrijfsevenement of een vergadering op een bijzondere locatie. Dit doen wij zowel offline alsmede online. 
Creativiteit, betrouwbaarheid en authenticiteit staan hierbij bij ons centraal. 

We weten als geen ander met welke vragen u worstelt en helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest. 

Onze aanpak is erop gericht om u en uw collega’s een geweldige dag te bezorgen. Dit doen wij onder andere door mee te denken op strategisch niveau. Wij werken met betrouwbare en loyale partners om het totaalplaatje te kunnen invullen.
In Noord-Holland kennen we de weg en kunnen we altijd iets aanbieden dat past in het beschikbare budget en voldoet aan al uw wensen en eisen. Met als doel: iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!

Creatieve workshops op locatie

Workshop Gitaarspelen 
Heb jij ook altijd al willen leren om gitaar te spelen? Leer tijdens deze workshop alle basics van een echte gitarist. Zodat jij straks samen met jouw collega's kan gitaarspelen. In deze anderhalf uur durende workshop neemt de instructeur je mee in de wondere wereld van gitaarspelen. Na iedere snaar die je slaat word je beter in het gitaarspelen en uiteindelijk laat je samen met je collega’s jouw nieuwe geleerde kunsten voor publiek zien! Word jij de nieuwe Jimmy Hendrix?

Workshop cocktails shaken
Shaken not stirred. Heb jij altijd al willen weten hoe je cocktails nou eigenlijk maakt? Tijdens deze anderhalf durende cocktail workshop zullen professionele bartenders jou leren de lekkerste cocktails zelf te maken en natuurlijk te shaken! Je leert uiteindelijk twee cocktails en een lekker shotje maken. Wil je nog meer cocktails willen shaken? Dat kan! De workshop kan volledig op jouw wensen worden aangepast. Na de workshop is het uiteraard tijd om de zelfgemaakte cocktails te gaan proeven! Een leuk, maar vooral heel erg lekker teamuitje. 

Workshop fotografie met je smartphone
Je kijkt uit over het mooiste uitzicht ooit en je wil dit prachtige moment vastleggen. Maar jammer, het is toch niet zo mooi op de foto als je dacht. Je zorgen zijn voorbij want tijdens deze unieke workshop leer jij deze momenten vast te leggen. Een creatieve foto workshop als uniek teamuitje, waarbij je in twee uur op een leuke manier mooie foto’s met je smartphone leert maken en bewerken. De fotograaf geeft je tips en tricks mee om de beste foto’s te maken. Je leert bijvoorbeeld hoe je de omgeving fotografeert, zoals: de koeien in de wei of een reflectie op een onverwachtse plek. Na het schieten van deze plaatjes ga je achteraf ook de foto’s leren bewerken. Een leuke en creatieve workshop als onderdeel van teambuilding.

Onze partner

Bedrijfsuitjes op locatie

Wij zijn het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland. Wij helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest. Samen gaan wij op zoek naar het perfecte teamuitje voor jouw bedrijf. Van een teamuitje met Bumperball op het strand in Egmond aan Zee tot een uitgebreid en uniek personeelsfeest, alles is mogelijk. Creativiteit en inspiratie zijn hierbij onmisbaar.

Bedrijfsuitje op locatie

Jouw teamuitje of bedrijfsevenement kan op elke locatie, vanaf 20 personen, georganiseerd worden. Van een speurtocht door de Zaanstreek, een bedrijfsfeest op locatie, een vergaderlocatie in West-Friesland tot een sportactiviteit op het strand in Egmond aan Zee, wij passen het programma aan op jouw wensen. Naast dat wij jullie teamuitje of evenement op jullie locatie kunnen verzorgen beschikken wij ook over de mogelijkheid om een volledig programma op maat aan te bieden.

Workshops op locatie

Naast teamuitjes, organiseren wij ook leuke en creatieve workshops. Denk hierbij aan een workshop fotografie met een smartphone, een workshop haka of een workshop cocktails shaken.
Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen zit er voor ieder team een perfect uitje bij. Alle workshops zijn uiteraard creatief en leerzaam. Weet je toch niet helemaal welke workshop het beste past bij jou? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

De workshops worden aangeboden op verschillende locaties en kunnen hierdoor goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een teamuitje of een bedrijfsfeest. Het enige wat je hoeft te doen is een dag en een tijdstip bepalen en dan zorgen wij voor de rest. Heerlijk hé?

Unieke teamuitjes

Wij organiseren voor jou het leukste teamuitje op maat in de regio Noord-Holland! Zowel voor kleine als grote groepen zijn wij het creatiefste bureau op het gebied van de creatie en organisatie van teamuitjes en personeelsfeesten. Op zoek naar een teamuitje gericht op bijvoorbeeld sport en spel, teambuilding, duurzaamheid of een speurtocht? dtevents regelt het! Wij helpen graag met creatieve en unieke ideeën om een teamuitje te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje suppen door de grachten van Alkmaar of een potje Archery tag op het strand in Castricum.

Door het ruime aanbod aan teamuitjes zal er voor elk team een uniek en passend teamuitje te vinden zijn. Het teamuitje kan georganiseerd worden op elke locatie en wij zorgen natuurlijk voor een onvergetelijke dag waarbij jij jouw collega’s op een andere manier leert kennen!

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een badplaats aan de Noordzeekust van Nederland. Het beschikt over een prachtig breed zandstrand. Als badplaats biedt Egmond aan Zee mogelijkheden voor watersporten zoals zwemmen, surfen, zeilen en vissen. Langs het strand zijn diverse strandpaviljoens te vinden. De vuurtoren van Egmond aan Zee, genaamd Jan van Speyk, is een iconisch herkenningspunt. Bezoekers kunnen de vuurtoren beklimmen voor een panoramisch uitzicht over de omgeving. Het dorp zelf heeft een gezellige dorpskern met winkels, restaurants en cafés.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit