ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Après Ski bedrijfsfeest in Gelderland - ALL IN Tiroler themafeest

Een bedrijfsfeest vol gezelligheid waarbij u het gevoel krijgt dat u in Tirol bent. Geniet onbeperkt van alle hapjes en drankjes en waag samen met uw collega's een dansje op de dansvloer.

vanaf € 59,50 p.p.
feestavond
feestavond
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Apres Ski Themafeest in Gelderland

Een bedrijfsfeest vol gezelligheid waarbij u het gevoel krijgt dat u in Tirol bent. Geniet onbeperkt van alle hapjes en drankjes en waag samen met uw collega's een dansje op de dansvloer.

Bedrijfsfeest - Avondje vol gezelligheid

Een avond vol met gezelligheid waar u zich in Tirol zult wanen. Ja echt waar, we hebben muziek voor u die minimaal 8 weken de beentjes in Oostenrijk laat zwieren en zwaaien.

Bij binnenkomst zal de glühwein niet ontbreken, deze zal worden uitgereikt door onze Heidy. Daarna zal er koffie met koek worden geserveerd waarna de muziek zijn uiterste best zal doen om zo snel mogelijk de gezellige sfeer te creëren. Drankjes naar keuze en ook de bierpullen zullen niet ontbreken. Verder zijn er ook diverse gezelligheidsactiviteiten, spijker-slaan en het befaamde bierpul-schuiven zal niet ontbreken.

Van al deze activiteiten krijgt u natuurlijk honger, maar daar heeft de koks -brigade van de IJselhoeve ook aan gedacht en presenteren ze een geweldig koud en warm buffet met Hollandse en Oostenrijkse gerechten.

Als een ieder genoeg gegeten heeft barst het feest los met The Happy Hour Crew. ’s Avonds tegen kunt u tegen een meerprijs evtentueel een live optreden met Marco de gezelligheidszanger reserveren. Zo zie ja maar weer ook deze avond is een waar spektakel. Het dessert zal natuurlijk niet ontbreken, overheerlijke roomijs met slagroom en een lekker stuk apfelstrüdel.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Deze gerestaureerde boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Bij ons schijnt altijd de zon.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit bedrijfsfeest is inclusief:

  •  Ontvangst met glühwein, koffie en koek
  •  Gehele avond entertainment
  •  Gezelligheidsspelen
  •  Onbeperkt eten en drinken
  •  Tijdsduur 4.5 uur
Prijs: € 69.50 p.p. op basis van minimaal 100 personen
Prijs: € 59.50 p.p. op basis van minimaal 200 personen

De prijs van dit bedrijfsfeest is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

feestavondBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Over Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel

Toeristische informatie

Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

Montferland

Even lekker een dagje er tussen uit? Dan is het Montferland echt een aanrader! Kleine dorpjes die zich verschuilen achter de heuvels, bossen en akkerland zijn typisch Montferland. Ideaal voor kids zijn natuurlijk de bossen! Zo kunt u de Eltenberg bezoeken wat net over de grens tussen Elten en Stokkum ligt of u bezoekt de Hulzenberg met een hoogte van 84,6 meter zeker leuk om te beklimmen. Montferland heeft super veel te bieden dus!

Meer leuke uitjes

foto