ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

4-daagse incentive naar Budapest - cultureel bedrijfsuitje

Boedapest is meer dan vissoep, paprika and Zsa Zsa Gabor. Met de soms bittere geschiedenis, de ongelofelijke architectuur en het rijke culturele erfgoed wordt Boedapest vaak het Parijs van Centraal Europa genoemd. Tijdens deze 4 daagse incentive leert u de stad op een bijzondere manier kennen.

Prijs
op
aanvraag
Boedapest
Boedapest
Boedapest
Boedapest
Boedapest
Boedapest

4-daagse incentive naar Budapest

Boedapest is meer dan vissoep, paprika and Zsa Zsa Gabor. Met de soms bittere geschiedenis, de ongelofelijke architectuur en het rijke culturele erfgoed wordt Boedapest vaak het Parijs van Centraal Europa genoemd. Tijdens deze 4 daagse incentive leert u de stad op een bijzondere manier kennen.

programmavoorbeeld

Dag 1
Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis naar Boedapest. Ontvangst door onze lokalevertegenwoordiging die tevens zorg draagt voor de transfer naar het Bristol Hotel waar u de komende 3nachten zult verblijven.

Na aankomst op de luchthaven gaat u eerst lunchen. Deze geniet u bij het Mátyás Pince Restaurant indowntown Pest naast de beroemde Elisabeth Brug die in de volksmond liefkozend de Sissi-brug wordtgenoemd.

Na de (late) lunch volgt er een stadstour door Pest. Achter het Heldenplein ligt de Vajdahunyadburchtwaar u naar toe wandelt. In de vijver van de burchtworden in de winter schaatswedstrijden gehouden en in de zomer kan me er kanovaren. U verlaat hetstadspark en rijdt over de Andrássy út, de voornaamste boulevard in Boedapest en sinds 2002 staatdeze dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U rijdt langs het Hongaarse Operagebouw verder naar de Sint-Stefanusbasiliek die u van binnen bezoekt. Het is de grootste kerk van Boedapest.

Na de tour wordt u naar het hotel gebracht waar u incheckt voor de komende 3 nachten. Vervolgensvertrek u kort daarna vanaf het hotel naar de kade van de Donau. U gaat hier aan boord van een schipwaar u in ongeveer 1,5 uur tijd een goed beeld krijgt van de stad maar dan vanuit een ander oogpunt,namelijk het water. Tijdens deze tocht wordt u een heerlijk 3-gangen diner geserveerd en geniet u vanlivemuziek van het volksorkest. Na het diner volgt er de transfer terug naar het hotel.

Dag 2
Na het ontbijt in het hotel maakt u vandaag kennis met Buda door middel van een stadstour.In het Kasteel-district op de Kasteelheuvel staan veel van de belangrijke monumenten van Boedapestom nog niet te spreken van het grootse uitzicht over Pest aan de andere kant van de kronkelende
Donau. U ziet het Koninklijk Paleis van de buitenkant en u bezoekt de Matthiaskerkvan binnen vanwaar u een panorama uitzicht heeft over de stad en later ziet u het Vissers Bastion.Vervolgens wordt u naar de Grote Markthalgebracht aan de overkant van de rivier. In de markthal zijn zo’n circa 200 winkels/kramentevinden,dievoorallevensmiddelen verkopen. U vindt hier de bekendeHongaarse paprika(poeder) en er is volop foie gras(ganzenlever) te koop. In de markthal geniet u eenbuffet-lunch waarbij u diverse koude en warmeHongaarse gerechten kunt proeven en proberen.

Na de lunch bezoekt u in de middag het Opera gebouw, dat in het hart van Pest ligt. Hier gaat u nietalleen heen voor het rijk gedecoreerde interieur, maar ook voor een kleine privé voorstellinguitgevoerd.Na de mini operavoorstelling wordt u door een lokale gids van hetOpera gebouw rondgeleid.Aan het einde van de middag (na opfrissen bij hethotel) wordt u naar de wijnkelders van DomusVinorum gebracht.Na een rondleiding in de kelders en het museum volgt er een heerlijk 3-gangen diner in de wijnkelders.Uiteraard wordt er bij iedere gang een andere wijn geserveerd en krijgt u per wijn een uitgebreide
uitleg.

Aansluitend wordt u in de avond teruggebracht naar het hotel.

Dag 3
In de ochtend wordt u groep onderverdeeld in een aantal kleinere groepen. U gaat namelijk strijdentegen elkaar door middel van een stads rally.
Ieder team ontvangt een quiz, route kaart en ticketsvoor het openbaar vervoer. Door middel van hetvolgen van de route, te voet en met het openbaar
vervoer, komt u langs diverse bezienswaardighedenin de stad en worden er vragen gesteld overbijvoorbeeld de gebouwen die u ziet.De rally eindigt in het stadscentrum bij hetRétesház Strudel House.Het bereiden en maken van een strudel is eentraditie en een kunstvorm, aldus het eerste strudelhuis in Pest. Na deze workshop geniet u de (late) lunch en kunt u in de middag tevoet terug naar uw hotel.

In de avond wordt u vanaf het hotel naar het Museum Café Restaurant gebracht in ‘downtown’ Pest,Het restaurant claimt het beste restaurant van de stad te zijn en tijdens het diner kunt u ditonder begeleiding van live piano muziek zelf uitproberen.

Dag 4
Transfer naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Amsterdam.

Over Budapest

Boedapest is meer dan vissoep, paprika and Zsa Zsa Gabor. Met de soms bittere geschiedenis, deongelofelijke architectuur en het rijke culturele erfgoed wordt Boedapest vaak het Parijs van CentraalEuropa genoemd. De stad ligt aan een elegante bocht in de Donau, de heuvels van Buda rijzen aan éénkant indrukwekkend op, terwijl op de westelijke oever bij Pest de grote vlakte naar het oosten begint.De grootste Hongaarse stad maakt momenteel een tweestrijd door: de allure van een moderne westersestad tegenover de eenvoudige tradities van de Oost Europese wortels. Boedapest is een sprankelende stad waar veel te zien is. Baden in de vele thermale baden enzwembaden van Boedapest is geen luxe maar een manier van leven. Een andere Hongaarse specialiteitzijn de diverse wijnen, en geen bezoek aan Boedapest is volmaakt zonder deze wijnen te proeven ofzonder een bezoek aan de opera.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij deze 4-daagse incentive is inbegrepen:

 •  Vliegreis
 •  Transfers
 •  Lokale begeleiding
 •  Lunch bij aankomst
 •  3 overnachtingen in hotel Bristol
 •  Stadstour door Pest inclusief entree Sint Stefanusbasiliek
 •  Rondvaart over de Donau inclusief 3 gangen diner
 •  Stadstour Buda
 •  Buffetlunch in de markthal
 •  Bezoek opera inclusief kleine prive voorstelling
 •  Rondeling wijnkelders
 •  3 gangen diner in wijnkelders inclusisef wijnarrangement
 •  Stadsrally
 •  Workshop Strudel maken
 •  Diner bij Museum Cafe Restaurant inclusief live piano muziek
Prijs op aanvraag
Reissom is afhankelijk van van aantal personen, reisperiode en gekozen hotelaccommodatie.

De prijs van deze 4-daagse incentive naar Budapest is geldig tot 31 december 2018.

Foto's

BoedapestBoedapestBoedapestBoedapestBoedapest

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Deze reisspecialisten hebben een passie voor reizen. Reizen die je leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten.Er wordt alles aan gedaan de klanten ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. En dit al meer dan vijfendertig jaar.

Jaren achtereen is deze reisorganisatie uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie en ook in 2015 is de prestigieuze Veer toebedeeld voor Beste Specialist Reisaanbieder.

Groepsreizen

De afdeling Incentives & Groepsreizen verzorgt reizen voor groepen vanaf 10 personen naar alle bestemmingen over de hele wereld. Van een lustrumreis met uw vereniging of dispuut naar Barcelona tot een groots georganiseerd bedrijfsuitje naar Dubai. En van een productlancering op Cyprus tot een congresreis naar Florida. The sky is the limit!

Service

Naast het regelen van alleen uw reis, kan deze reisorganisatie ook voor de volgende extra services zorgen:
- Vervoer van en naar de luchthaven
- Overnachten op het vliegveld
- Parkeren op Schiphol
- Maaltijden en stoelreserveringen in het vliegtuig
- Congierge service
- Vaccinaties
- Verzekeringen
- Visumbemiddeling

Georganiseerde reizen op maat

Naast de standaardpakketten die je vindt in het aanbod op deze site, is er natuurlijk ook in overleg een reis samen te stellen. Neem gerust contact op, dan zal het gespecialiseerde team voor u klaar staan om u de meest geschikte voorstellen te doen.

Toeristische informatie

foto