ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Amsterdamse feestavond op de partyboerderij in Gelderland

Een onvervalste Amsterdamse feestavond waar sfeer en Hollandse gezelligheid een belangrijke rol spelen. Bij binnenkomst hoort u de draaiorgelmelodieën, zoals tulpen uit Amsterdam, de duiven op de dam etc. Gezellig all-in personeelsfeest in Gelderland.

vanaf € 57,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Aanbevolen Aanbevolen

Bedrijfsfeest met Amsterdamse gezelligheid

Een onvervalste Amsterdamse avond waar sfeer en Hollandse gezelligheid een belangrijke rol spelen. Bij binnenkomst hoort u al draaiorgelmelodieën, zoals tulpen uit Amsterdam, de duiven op de dam etc. Een Pikketanissie en haring op roggebrood (oer Amsterdams) staan bij binnenkomst al voor u klaar. De vers gezette koffie met koek wordt geserveerd. Na de koffie kunt u de hele avond drinken wat u wilt.

Sfeer en Hollandse gezelligheid

"Tante Truus uit de Jordaan" ontvangt u met een pikketanissie en haring en daarna een oer-Hollandse mok koffie met koek. De burgemeester komt ook en zal de avond officieel openen. Natuurlijk heeft hij weer allerlei "handeltjes" meegebracht om zijn salaris te vergroten. Waarzegster "Constance" zal voor iedereen, die dat wil, de toekomst voorspellen in haar kamertje. De welbekende toiletjuffrouw zal u "verwennen", voordat u het toilet bezoekt. Tevens zal de muziek u vermaken met welbekende acts van André Hazes, Drukwerk en de Sjonnies. De muziek neemt u mee naar een Amsterdamse kroeg met Amsterdamse meezingers, waaraan u automatisch gaat meedoen om de sfeer nog meer te vergroten. In één woord muziek met een lach en een traan. De zaal is ingericht als een Amsterdamse kroeg.

Gastoptredens zijn in overleg te reserveren.

Elk feest weer een happening

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij "De locatie" zijn. Themafeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg in een schitterend rivierenlandschap met een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

We beschikken over vier verschillende zalen, diverse prachtige terrassen, een groot activiteitenterrein met onder andere, levend tafelvoetbal, buggyrijden, paintball en diverse wateractiviteiten, kortom alles is mogelijk. Er is voldoende en ruime parkeergelegenheid.
De koksbrigade van De locatie zal u iedere keer weer verrassen met smaakvolle gerechten en/of buffetten. Maar u kunt ook zelf uw gerechten bereiden op onze welbekende lava steen of hutselpanne.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit feestarrangement is inclusief

  •  Entertainment
  •  Onbeperkt drankjes
  •  Hollands koud en warm buffet
  •  Tijdsduur ongeveer 4 uur
Prijs € 57,50 p.p.
Minimum aantal: 50 personen (kleinere groepen in overleg)

Voor kleinere groepen kan evt. het programma in overleg worden aangepast.

De prijs van dit feestarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Over Onze partner

Algemeen

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid

Faciliteiten

Wij beschikken over 4 verschillende zalen en nutuurlijk onze heerlijke binnen tuin voorzien van lekkere lounge banken,zoals de waterput tot 50 personen zaal 1 tot 400 personen zaal 2; tot 200 personen en speel paradijs binkie tot 500 en het gehele capaciteit tot 1400 personen.Verder vind u bij ons een uitgebreid scala van diverse activiteiten zoal qaudrijden,4x4,powerturns,div.buiten en binen spelen onze zalen zijn ook prima geschikt voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen ,teambuilding,unieke feest avonden bedrijfsuitjes van groot tot klein en voor ieders buget

Ligging

Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg.we zijn in het midden van nederland (15 min vanaf arnhem)gelegen met pakeer plek tot 350 auto's

Omgeving

wij zijn gelegen in een rustig uitgestrekt agrarisch gebied omringt door de ijssel

Toeristische informatie

Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

Montferland

Even lekker een dagje er tussen uit? Dan is het Montferland echt een aanrader! Kleine dorpjes die zich verschuilen achter de heuvels, bossen en akkerland zijn typisch Montferland. Ideaal voor kids zijn natuurlijk de bossen! Zo kunt u de Eltenberg bezoeken wat net over de grens tussen Elten en Stokkum ligt of u bezoekt de Hulzenberg met een hoogte van 84,6 meter zeker leuk om te beklimmen. Montferland heeft super veel te bieden dus!

Meer leuke uitjes

foto