ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Dinnershow Summertime Sweetness in Amsterdam - Heerlijk zomers avondje uit

In de maanden juli en augustus biedt deze prachtige locatie een aangepast programma met leuke thema's. Geniet ook van zo'n heerlijk zomers avondje uit in dit leuke theater in Amsterdam voor een leuke prijs.

vanaf € 39,- p.p.
Avondje top entertainment
Avondje top entertainment
Entertainment bij uw Amsterdamse dinnershow
theater restaurant
dinnershow
Artiesten
Artiesten

Zomers avondje uit in Amsterdam

In de maanden juli en augustus biedt deze prachtige locatie een aangepast programma met leuke thema's. Geniet ook van zo'n heerlijk zomers avondje uit in dit leuke theater in Amsterdam voor een leuke prijs.


Er zijn 2 Shows waaruit u kunt kiezen gedurende de zomerperiode. Dit is de Summertime Sweetness of de Summertime Dinnershow.

Summertime Sweetness

Hartje Zomer, hartje Amsterdam; geniet van Summertime Sweetness!

Geniet tijdens deze zomer van een heerlijke Summertime Sweetness Dinnershow. In een intiem Theater Restaurant (met airco), gelegen op een unieke locatie in het centrum van Amsterdam.


Met Molly Strychnine en Victoria False
Twee beroemde Amsterdamse Drag Queens van het eerste uur verleiden u tijdens een heerlijk drie gangen à la carte diner met hun haute couture, zang en humor. Een zoete lekkernij die u niet mag missen!


Data:
- 29 juli
- 5 augustus
- 12 augustus
- 19 augustus

Summertime Dinnershow

Lekker genieten van een Summertime Dinnershow voor een zomerse prijs.

In een intiem Theater Restaurant (met airco) op een unieke plek in het Centrum van Amsterdam, kunt u genieten van een zomerse Summertime Dinnershow inclusief een drie gangen à la carte diner. Vegetarische gerechten zijn ook beschikbaar en met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden.

Uw gastvrouw Glamoureuze Dive extra-ordinaire Mermaid la Sirène verwelkt u deze avonden met de two man-band The cool boys Maestro Stan en Mister Jimmy. Verzoeknummers, persoonlijke favorieten, nummers naar wens kunnen van te voren worden doorgegeven!

Lekker zomers en luchtig!


Data:
- 15, 22 juli
- 29 augustus

Het menu

De dinnershow wordt gegeven in 3 blokken. Tussen de entertainment blokken door kunt u genieten van onze culinaire heerlijkheden. Het is een drie gangen à la carte menu dus u kunt zelf bepalen waar u die avond zin in heeft en wij zorgen ervoor dat het heerlijk bereid geserveerd wordt.


Het menu:


Voorgerecht:
Paleiselijk Plankje
een combinatie van heerlijke huisgemaakte verse voorgerechten

Hoofdgerechten:
Heerlijke gemarineerde ossenhaas
met puree en verse seizoensgroenten

of:

Verrukkelijke pasta à la chef
met gebakken garnalen en zalm

of:

Versbereide en huisgemaakte vegetarische lasagne

Dessert:
Paleiselijk dessert
bestaande uit vers fruit, ijs en heerlijke zoetigheden


Extra bij te bestellen:


  •  Handgesneden frites met huisgemaakte mayonaise a € 3,50
  •  Frisse salade a € 3,50
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij deze dinnershow in Amsterdam is inbegrepen:

  •  Show
  •  3-gangen a la carte diner
  •  Welkom 19.30 uur
  •  Summertime Showtime van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs: € 39 p.p.


De prijs van deze dinnershow in Amsterdam is geldig tot en met 31 augustus 2017. 

Foto's

Avondje top entertainmentEntertainment bij uw Amsterdamse dinnershowtheater restaurantdinnershowArtiestenArtiesten

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Amsterdam

Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.

Over Onze partner

Theater Restaurant hartje Amsterdam

Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie, voor een perfect avondje uit.Onze stal van artiesten, ons hartelijk personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance met prachtige art-deco warm interieur, maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje of middag uit.

Faciliteiten

De locatie biedt plaats voor 95 personen voor de dinnershow. Wij bieden ook buffet aan voor maximaal 120 personen. Bar en terras aanwezig, rondom ons theater podium staan de tafels gedekt zodat er interactie is met het publiek en de artiesten. Wij bieden onze locatie ook aan voor partijen, recepties en op maat gemaakte feesten.

Ligging

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Het heeft een uniek en sfeervolle ligging in het beroemde wallengebied (red light district) op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, de Dam en parkeergarage Oosterdok.

Omgeving

Historische binnenstad van Amsterdam, er is geen associate met het Red Light (wallen). Gelegen aan de oude stadsgracht in de historische binnenstad van Amsterdam.

Toeristische informatie

foto