ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Dinnershow Musical Mania! - Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda

Musical Mania; van Breda tot Broadway, een dinnershow met de grootste musicalhits uit binnen- en buitenland. U maakt kennis met 5 innemende, imposante en indrukwekkende karakters die u door de avond zullen heenleiden.

vanaf € 61,40 p.p.
Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda
Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda
Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda
Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda
Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda
Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda
Fantastische avondje uit in Breda

Musical Mania Dinnershow in Breda

Musical Mania; van Breda tot Broadway, een dinnershow met de grootste musicalhits uit binnen- en buitenland. U maakt kennis met 5 innemende, imposante en indrukwekkende karakters die u door de avond zullen heenleiden.

Meezingen met echte Musicalklassiekers

Tijdens deze avond/middag mogen uiteraard de musicalklassiekers uit ‘The Phantom of the Opera’, ‘Wicked’ en ‘Aida’ niet ontbreken, maar laten we u ook kennismaken met onbekende musicalparels. U bent getuige van de glitter en glamour on stage. Maar is het wel één en al glamour of speelt er meer achter de schermen? Ervaar het bij Musical Mania! Bij De Avenue ligt de rode loper al voor u klaar. Waar wacht u nog op? Kom naar De Avenue – au Avenue, zum Avenue!

Data voor deze dinnershow in het theater in Breda

13 oktober en 1 december 2018


De avond begint op 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij deze Musical Mania dinnershow in Breda is inbegrepen:

  •  Ontvangst om 19.00 uur
  •  Aanvang show om 19.30 uur
  •  Gehele avond show en entertainment
  •  4-gangen diner

Prijzen:


  •  Balkonplaats € 56,40 per persoon
  •  Zaalplaats € 61,40 per persoon
  •  Kinderticket: € 31,45 per persoon

Drankarrangement is € 17,50
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit: Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in.
Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show.


Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.


Deze dinnershow is te boeken voor de volgende data:
13 oktober en 1 december 2018.


De prijs van deze Musical Mania dinnershow is geldig tot en met 13 oktober 2018.


 

Foto's

Zing mee met de Musicalklassiekers in BredaZing mee met de Musicalklassiekers in BredaZing mee met de Musicalklassiekers in BredaZing mee met de Musicalklassiekers in BredaZing mee met de Musicalklassiekers in BredaFantastische avondje uit in Breda

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Breda

Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

Over Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.

Toeristische informatie

foto