ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Dinnershows - compleet verzorgde Topavond in Breda

Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers tot een showballet met veel glitter & glamour of wilt u liever een avond met nostalgische gevoel en bent u gek op Elvis Presley, Tina Turner en De [..]

vanaf € 54,90 p.p.
Er zijn 26 reviews gegeven. 8.2
Gezellige dinnershow in het theater in Breda
Gezellige dinnershow in het theater in Breda
Wannabiez show in het theater in Breda
Vivencia dinnershow in Breda
Wow dinnershow in het theater in Breda
Ik Hou van Holland dinnershow in Breda
Vivencia dinnershow in Breda
Wow dinnershow in het theater in Breda
Vivencia dinnershow in Breda
Gezellige dinnershow in het theater in Breda

Topentertainment in Breda

Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers tot een showballet met veel glitter & glamour of wilt u liever een avond met nostalgisch gevoel en bent u gek op Elvis Presley, Tina Turner en De Blues Brothers. Kies dan 1 van onze topshows in Breda.


Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje entertainment en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Spraakmakende dinnershows

Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinnershow optimaal zult meemaken. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst 8 personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer.
Vivencia is te zien op: 17 februari, 24 februari, 17 maart, 21 april, 5 mei 2018.


Ik hou van Holland! Dinnershow: Een zeer vermakelijk meezingfestijn met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse Popgeschiedenis. Drie vocalisten brengen prachtige liedjes uit de oude doos, afgewisseld met nostalgische hits, Nederpop en feestnummers. Er wordt uiteraard gestart met het nationale volkslied, gevolgd door een medley uit de succesmusical De Jantjes. Vervolgens een blok met luisterliedjes zoals “Geef mij je angst” en “Brabant”. Als deze ‘warming up’ erop zit, kan begonnen worden aan het feest der herkenning met hits van Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling en André Hazes. Door alle teksten te projecteren ontstaat er één groot meezingfestijn.
Ik hou van Holland dinnershow is te zien op: 3 februari, 16 maart 2018.


De Wannebiezz Dinershow: De dinershow van de Wannebiez is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.
De Wannebiezz Dinershow is te zien op: 2 maart 2018.


WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken.
De WOW dinnershow is te zien op: 24 februari, 24 maart, 14 en 28 april en 25 mei 2018.


Crazy Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films.
De Crazy Burlesque! Dinnershow is te zien op: 19 en 27 januari, 23 februari, 10 en 23 maart, 13 april, 4 en 18 mei 2018.


Showtime! Dinnershow
Madame Zaza presenteert een avond lang je ogen uitkijken! Dit fantastische travestie gezelschap verrast je met de grootste acts, diverse wereldsterren passeren de revue en zoveel jurk dat het bijna niet op het podium past! De gepassioneerde cast vind je vooral in het komische genre terug, maar met dezelfde professionaliteit als bekende vedetten. Verwacht glitter, glamour, een natte broek van het lachen en een avond waarvan je de glimlach niet snel vergeten gaat! De Showtime dinnershow is te zien op: 16 februari en 20 april en 26 mei 2018.


Vivencia Kerstshow: “Why couldn’t it be Christmas everyday?” Kerst is dé tijd van samenzijn en een tafel vol lekker eten. Dat krijgt u dit jaar in de Avenue, maar dan nog net iets beter. Verwacht naast een heerlijk viergangenmenu, gevulde glazen en al u geliefden aan tafel ook een groot feest op het podium. Met de achtkoppige cast van Vivencia, voelt u de kerstsfeer tot in de tenen! Let op: de prijzen kunnen tijdens kerst afwijkend zijn. Vraag naar de mogelijkheden.
De data voor 2018 zijn nog niet bekend voor de Vivencia Kerst Dinnershow.


Wow Kerstshow: “WOW IT’S CHRISTMAS!” Kerst is dé tijd van samenzijn en een tafel vol lekker eten. Dat krijgt u dit jaar in de Avenue, maar dan nog net iets beter. Verwacht naast een heerlijk viergangenmenu, gevulde glazen en al u geliefden aan tafel ook een groot feest op het podium. Met de speciale kersteditie van de wonderbaarlijke WOW dinnershow voelt u de kerstsfeer tot in de tenen! Let op: de prijzen kunnen tijdens kerst afwijkend zijn. Vraag naar de mogelijkheden.
De data voor 2018 zijn nog niet bekend voor de Wow Kerstshow.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit arrangement is inclusief

 •  Aanvang avondprogramma 19.30 uur
 •  Gehele avond entertainment
 •  Een heerlijk 4-gangen diner

Prijzen:


 •  Balkonplaats € 54,90 per persoon.
 •  Zaalplaats € 59,90 per persoon.
 •  Kinderticket: € 29,95

Drankarrangement is € 17,50.


Reserveringskosten: € 2,50 per boeking. Minimum aantal: 2 personen. Maximum aantal: 300 personen.


Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.


De shows vinden op de volgende data plaats:


 •  Vivencia is te zien op: 3 maart, 17 maart, 21 april 2018
 •  Ik hou van Holland dinnershow is te zien op: 16 maart 2018
 •  De Wannebiezz Dinershow is te zien op: 2 maart 2018.
 •  De WOW dinnershow is te zien op: 24 februari, 24 maart en 28 april 2018.
 •  De Crazy Burlesque! Dinnershow is te zien op: 27 januari, 23 februari, 10 maart en 13 april 2018.
 •  De Showtime dinnershow is te zien op: 9 maart en 20 april 2018.

Extra informatie

De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar. Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.


De prijzen van deze dinnershow in Breda zijn geldig tot en met 1 juni 2018.

Foto's

Gezellige dinnershow in het theater in BredaWannabiez show in het theater in BredaVivencia dinnershow in BredaWow dinnershow in het theater in BredaIk Hou van Holland dinnershow in BredaVivencia dinnershow in BredaWow dinnershow in het theater in BredaVivencia dinnershow in BredaGezellige dinnershow in het theater in Breda
8.2/10
beoordeling
8.2 op 10
Beoordeling gebaseerd op 26 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.4
Ligging
8.6
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
8.9
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.6
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
MaJeOr Topcleaners
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
23-10-2017 13:06

lekker gegeten, leuke optredens...warm onthaal. Ideaal voor een avondje uit met collega's of vrienden!

 • 9.0
 • 7.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 7.0
gebruiker 1
Daisy daisy
26 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-11-2014 09:20

De show From Paris to Vegas was amateuristisch en erg slecht! Muziek stond te hard, geen samenhang, slechte artiesten. Ook het eten was niet allemaal even lekker. Kortom geen aanrader!

gebruiker 9
Karin Maton
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
27-10-2014 09:25

De drank werd continue aangevuld. Het eten was van topklasse. De show was goed verzorgd, leuke muziek, goede zangers, prachtige kleding. We misten alleen wat mannelijke dansers, onze groep bestond grotendeels uit vrouwen. Namens Maxima Medisch Centrum hartelijk dank voor de fantasctisch avond!

 • 9.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 10.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
09-09-2014 14:33

Prima uitje als je iets speciaals te vieren hebt. Lokatie goed te vinden en voldoende parkeergelegenheid. We werden vriendelijk welkom geheten en alles werd goed uitgelegd. Het eten was erg lekker. Tussen de gangen van het diner was er goed entertainment in een hoog tempo en prima verzorgd qua kleding. Het geluidsniveau was zodanig dat je elkaar toch kon verstaan. Al met al prima!

 • 8.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
gebruiker 10
gerry henskens
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
02-06-2014 23:13

grandioos fantastisch met 27 pers tussen 20 en 75 jaar en iedereen heeft genoten zeer zeker voor herhaling vatbaar wat ook zeker gaat gebeuren aangezien wij deze avond organiseerde omdat wij dachten dat we 25 jaar getrouwd waren maar dat is volgend jaar pas foutje?

 • 9.0
 • 10.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 9.0
 • 9.0
gebruiker 8
peter klerk
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
13-05-2014 17:28

Gezellige avond ,goede ,vriendelijke bediening en een leuke show. We hebben genoten .

gebruiker 8
norbert van zon
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-04-2014 12:20

het was een zeer leuke avond bij theaterdinersalon de avenue voor onze 40jaar bruilof. het diner was heerlijk en goed verzorgd . de bediening was zeer goed. ook de show met de wannebies was zeer geslaagd.

gebruiker 9
Jenny van hese
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
17-03-2014 11:31

het was wel een beetje koud en de tafels zouden schuin moeten staan zodat iedereen het kan zien

 • 9.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 7.0
 • 9.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
01-10-2013 19:05

Absoluut een aanrader voor een topavond.

 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
gebruiker 8
Judith Roomer
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
01-10-2013 09:13

Personeelsfeestje Stahlwille. Ik vond het heel gezellig en heerlijk gegeten. Sommige collega's vonden de Wannebiez niet zo ( dit waren voornamelijk Ajax fans ). Dus voor mij en meerdere met mij vonden het top.

gebruiker 7
Marije Peereboom Voller
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-08-2013 16:03

We hebben leuke avond gehad

gebruiker 8
Loe Gommers
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-04-2013 14:44

We hebben genoten van deze avond en is voor herhaling vatbaar. Show was heel leuk. Dinee was heel lekker. En de bediening was prima. Groetjes L.Gommers.

gebruiker 8
j.m van rijn
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-03-2013 09:35

eten was prima bediening oke alleen de muziek was een beetje te hard.

gebruiker 8
Anne Marie leenheer
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-02-2013 12:57

Het was een zeer leuke avond, we hebben genoten, het eten was lekker en de show was grandioos. Gewoon heel erg geslaagd

gebruiker 10
P. Moerenhout
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
met jonge kinderen
13-03-2012 11:22

We hebben in verband met ons 50 jaar huwelijk een verukkelijke avond gehad. Bediening en klant vriendelijkheid was perfect Een min puntje is dat er te weinig ruimte zit tussen de stoelen ivm het eten. Als men met merrdere auto\'s naar de parkeergarage moet gaan, dan zijn de kosten niet leuk meer (daar kunt u niets aan doen, vandaar de ligging) Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding goed, net zoals het eten dat ook heel goed was . Het was in zijn geheel een perfecte avond, Bedankt.

 • 8.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
gebruiker 8
T. Dam
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
10-01-2012 19:02

Bijna alles goed. Mijn enige min punt is dat ik totaal niets van het witte doek kon zien om mee te zingen. Zat tegen de wand en zag alleen maar een stuk gordijn.

 • 7.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
gebruiker 8
A. van der Waal
gebruiker Aanbevolen
05-10-2011 20:11

Het vegetarische menu was buitengewoon lekker: compliment! De voorstelling werd met veel enthousiasme uitgevoerd, maar het begin was verreweg het leukst. Al met al een hele leuke avond gehad!

gebruiker 9
Linda Huijser
gebruiker Aanbevolen
19-04-2011 21:19

We hebben genoten van de dinershow met "Enge buren". Eten was super, bediening was zeer goed en we hebben vreselijk gelachen. Echt voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
H. Wentink
gebruiker Aanbevolen
12-04-2011 08:53

Wat een plezier! moeite waard om over een uur te rijden.

gebruiker 9
M. Wijnands
gebruiker Aanbevolen
21-03-2011 09:50

Heerlijk eten en tussendoor erg veel gelachen. Een super combinatie!!

gebruiker 9
M. Steffen
gebruiker Aanbevolen
29-12-2010 17:49

na drie maal geinformeerd te hebben naar de zaal indeling en de plaats van onze tafel was dat niet mogelijk om daar een antwoord op te krijgen. en ja hoor we hadden de laatste tafel naast de rookruimte . de show was af ,de plaats was pet.

gebruiker 8
Pieter Augustinus
gebruiker Aanbevolen
14-12-2010 18:46

Inleiding van elk gedeelte door onze belgische clown bijzonder leuk gedaan. Een show met volgens mij (uit Gouda) een typische Brabandse humor. Leuk ingespeeld op het waarom deze show kwamen bekijken. "t was gewoon heel gezellig met lekker eten.

gebruiker 7
D. Herrewijnen
gebruiker Aanbevolen
14-12-2010 10:17

De lokatie, show en eten was uitstekend. Wij hebben met een groep van 36 personen ervan genoten.

gebruiker 9
V. Oostvogels
gebruiker Aanbevolen
22-11-2010 07:56

Het was gezellig,goed gezongen en mijn kaken deden zeer van het lachen. Ik raad het zeker andere aan en zal zelf ook nog eens langs komen.

gebruiker 10
A. Akkermans
gebruiker Aanbevolen
25-05-2010 10:29

fantastische avond

gebruiker 9
Maurice van den Hoogen
gebruiker Aanbevolen
18-05-2010 11:56

TOP AVOND...! perfecte sfeer, goede bediening (alleen kregen we het op het laatst niet meer voor mekaar koffie te bestellen) goede show van de Enge Buren... helemaal goed...!

Breda

Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

Over Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 600 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.

Toeristische informatie

" lekker gegeten, leuke optredens...warm onthaal. Ideaal voor een avondje uit met collega's of vrienden! "

MaJeOr Topcleaners 23-10-2017 13:06

Uw laatst bekeken arrangementen
foto