ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Best of Boom - TOP avondje uit in Amsterdam!

Dit is een wilde comedyshow met snelle improvisaties en scherpe sketches. Vlijmscherpe, Engelstalige improvisatie-comedyshows en heerlijk eten! De cast laat u het beste van de afgelopen jaren ervaren. Favoriete scenes van het publiek gecombineerd met gloednieuw materiaal. Mis dit hilarische TOP [..]

vanaf € 68,95 p.p.
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Boom Chicago
Avondje uit in Amsterdam

Best of Boom

Dit is een wilde comedyshow met snelle improvisaties en scherpe sketches. Vlijmscherpe, Engelstalige improvisatie-comedyshows en heerlijk eten! De cast laat u het beste van de afgelopen jaren ervaren. Favoriete scenes van het publiek gecombineerd met gloednieuw materiaal. Mis dit hilarische TOP avondje uit in Amsterdam niet!

Absoluut de grappigste 2 uurtjes van Amsterdam!

Vlijmscherpe, Engelstalige improvisatie-comedyshows en heerlijk eten!

Deze combinatie zorgt avond na avond voor uitverkochte zalen in het historische Rozentheater in Amsterdam. Het comedytheater werd in 1993 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle comedytheater van Nederland.

De voorstellingen zijn snel en opwindend. Geen cabaret, geen stand-up, geen theater maar een energieke mix van actuele sketches en pure improvisaties waarbij het publiek de onderwerpen bepaalt.

De ongelofelijk snelle en slimme improvisaties zijn het handelsmerk van het comedytheater. De acteurs spelen scenes die ze ter plaatse bedenken aan de hand van suggesties uit het publiek. Een live-muzikant, live-internet improvisaties en video vullen de acteurs aan.

De shows zijn dynamisch, verrassend en uniek in de wereld. De avond begint met een drankje in de aparte bar of lounge, of een heerlijk diner in een van onze partner restaurants. Na afloop van de show blijven de bar, lounge en het terras nog lang open om wat te drinken en na te praten. Voor een geweldige en complete avond uit!

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit 2-gangen arrangement is inclusief:

 •  Toegang voor de show
 •  Italiaans 2-gangen diner bij restaurant Mazzo of Franse 2-gangen diner bij restaurand de Luwte, de keuze is aan u.
 •  4 muntjes welke ingezet kunnen worden voor drank voor tijdens de show
 •  Drank tijdens diner is voor eigen rekening

Italiaans 2-gangen menu bestaat uit:


 •  Vooraf: Anti pasti misti (verschillende gerechtjes/kan ook vega)
 •  Hoofdgerecht: Canneloni met ricotta en spinazie gegratineerd uit de oven (V)
  Canneloni bolognese

Franse 2-gangen menu bestaat uit:


Voorgerecht – is een keuze uit onderstaande gerechten


 •  Rode bieten-tomatensoep
 •  Quinoa salade - appel, avocado, grapefruit, venkel, bleekselderij, manchego
 •  Steak tartaar - mousse van kreeft, gel van tomaat, kwartelei, basilicumcrème

Hoofdgerecht – is een keuze uit onderstaande gerechten


 •  Kabeljouw - gamba, crème van knolselderij, chips, jus van paddenstoelen
 •  Nederlandse tournedos - crème van zoete aardappel, gepofte sjalot, beukenzwammen, courgette, jus van bosbessen
 •  Pasta pappardelle, oude geitenkaas, peer, bloedsinaasappel, anijs paddenstoelen, pecannoten

Prijs: € 68,95 p.p. inclusief BTW 
Al te boeken vanaf 1 persoon.

U kunt ook kiezen voor een 3-gangen menu:

 •  Toegang tot de show
 •  Italiaans 2- gangen diner bij restaurant Mazzo of restaurant de Luwte & dessert bij ons in de bar van het theater
 •  4 muntjes welke ingezet kunnen worden voor drank voor tijdens de show
 •  Drank tijdens diner is voor eigen rekening

Het hierboven aangegeven voorgerecht & hoofdgerecht. Hier zullen de beide keuzes ook van werking zijn.


Hieronder de dessert keuze mocht u het 3 gangen menu kiezen: DESSERT (dit zal u nuttigen bij ons in de bar of in de theater tijdens de voorstelling)


 •  Carrot Cake
 •  Chocolade Cake
 •  Lemon Cheesecake
 •  Red Velvet

De keuze moeten wij van te voren binnen hebben.
Prijs: € 74,75 p.p. inclusief BTW.
Al te boeken vanaf 1 persoon.

Extra informatie

Handige informatie op te weten:


 •  Dit arrangement is geldig op alle dagen waarop onze shows te zien zijn.
 •  Onze voorstelling is in het Engels, maar omdat het allemaal korte sketches zijn is het makkelijk te volgen
 •  Het diner vindt plaats bij onze overburen restaurant Mazzo of bij de Luwte. Wij reserveren graag een tafel voor jullie. Het diner begint om 18:00
 •  Het dessert wordt bij ons in de bar geserveerd.
 •  Deuren van het theater gaan 30 minuten van tevoren open en sluiten 15 minuten voor het begin van de show. Wij vragen u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn. Anders kan het gebeuren dat u het eerste stuk moet missen
 •  Bestel lekker uw drankjes aan de bar deze mag u meenemen de zaal in

De prijs van dit avondje uit in Amsterdam is geldig op alle dagen tot 30 december 2018.

Foto's

Boom ChicagoBoom ChicagoBoom ChicagoBoom ChicagoBoom ChicagoBoom ChicagoBoom ChicagoBoom ChicagoBoom ChicagoAvondje uit in Amsterdam

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Amsterdam

Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.

Over Onze partner

Algemeen

Onze partner is een creatieve organisatie die unieke comedyshows, op maat gemaakte programma’s en televisieprogramma’s produceert en uitvoert. We maken ook originele video’s voor interne en externe campagnes en events.

Boom Chicago’s comedyshows

Onze comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

Veel mensen zien één van de dagelijkse shows in ons eigen theater in hartje Amsterdam. Deze prachtige locatie heeft 230 zitplaatsen, hoogstaande technische faciliteiten, een aparte bar/lounge met terras en is ook te boeken voor besloten events.

In de zaal zit je aan lange tafels en kun je voor de voorstelling genieten van een heerlijk diner. Onze Chef-kok creëert verse en verrassende menu’s die per seizoen veranderen en aansluiten bij een uiteenlopend budget.

Toonaangevend op het gebied van shows en improvisatietrainingen op locatie voor het bedrijfsleven. Naast de dagelijkse voorstellingen in Amsterdam, verzorgen we zo’n 200 op maat gemaakte programma’s per jaar voor verschillende opdrachtgevers zowel in Europa als daarbuiten.

Faciliteiten

Er is dagelijks een fantastisch avond programma op het Leidseplein n hartje Amsterdam. In de zaal zit je aan lange tafels en kun je voor de voorstelling genieten van heerlijke internationale seizoensgerechten die door de Chefkok met alleen de verste ingrediënten worden gemaakt. Verder hebben ze een prachtige bar/lounge en een zomerterras, voor lekkere cocktails en drankjes voor en na de show. Ook is het theater voorzien van de hoogstaande technische faciliteiten en host up tot 230 plaatsen in ons theater.

Ligging Theater

Het perfect avondje uit in Amsterdam vind plaats op het welbekende Leidseplein en goed te bereiken zowel met auto of het openbaar vervoer. Met een tram halte voor de deur is vanuit elke hoek van Amsterdam makkelijk om naar de locatie te komen. Ook zijn er verschillende parkeer mogelijkheden. Er zijn verschillende Q-parks die over het algemeen altijd wel vrij zijn.

De locatie ligt in het midden van het uitgaancentrum van Amsterdam. Ook heeft het verschillende restaurant, bars, clubs en hotels om zich heen liggen. Die gegarandeerd staan voor een leuke avond. En niet te vergeten ligt het natuurlijk in het wel bekende theater district van Amsterdam.

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto