ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

3 gangen menu bij de Bottermarck in Kampen

Een verrassingsmenu

vanaf € 35,- p.p.
kampen
kampen
kampen
kampen
kampen

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een 3 gangen verrassingsmenu op het plein in Kampen. Altijd met verse seizoensproducten en u kunt aangeven wat u niet lust en/of mag eten

U kunt het menu ook uitbreiden met meerdere gangen.

Op de eerste verdieping van het rijksmonumentale pand De Bottermarck is een ruimte voor vergaderingen, privat dining of workshops om besloten met uw eigen gasten te verblijven.

Wilt u gezellig brunchen, high tea,lunchen of dineren? dit kan in de Herenkamer tot 16 a 18 personen.

Bij gebruik van lunch of diner wordt de Herenkamer kostenloos aangeboden.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Foto's

kampenkampenkampenkampen

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Over Onze partner

Algemeen

Culinair genieten in Kampen. In december 2005 hebben wij onze droom gerealiseerd, het overnemen van Restaurant De Bottermarck in Kampen, gelegen aan een typisch "Anton Pieck" pleintje in de binnenstad van deze voormalige Hanzestad.

Faciliteiten

Mocht u willen kiezen voor onze à la carte kaart, deze is samengestelt met seizoensproducten uit de regio. Naast onze a la carte kaart serveren wij menu's van 2- tot 7-gangen lunch & diner, in het restaurant de Herenkamer of op het terras.

Wilt u thuis dezelfde kwaliteit die wij u in ons restaurant bieden tijdens de kerst, oud en nieuw?
Home Cooking Kampen:Wij verzorgen alle cateringen,bij u thuis, op uw bedrijf of op lokatie!!

Ook bieden wij sigaren workshops aan voor de echte liefhebbers.

Ligging

Kampen, Overijssel, heeft ruim een eeuw lang vele sigarenfabrieken binnen haar stadsmuren gehad en staat nu nog steeds bekend om zijn sigaren.Kampen heeft niet alleen de cultuurtoerist iets te bieden. Ook op culinair gebied staat Kampen hoog in het vaandel.

Omgeving

Kampen, gelegen aan de monding van de IJssel, is omstreeks 1440 lid geworden van de Hanze. Hierin verenigden zich verschillende handelssteden, zoals Zwolle, Deventer en Doesburg. Dit Hanze-lidmaatschap zorgde voor een bloeiperiode van de stad. De stadskern werd vergroot en er kwamen bijzondere bouwwerken. Deze rijke cultuurhistorie heeft vele honderden monumenten en bezienswaardigheden opgeleverd.

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto