ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Teambuilding in het bos - Groepsuitje in de Weerribben

De combinatie van de prachtige omgeving van de Weerribben met activiteiten om uw personeel, medewerkers of collega's zorgt voor een optimale binding van uw personeel, een juiste motivatie en een gezellige sfeer.

vanaf € 65,- p.p.
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof

Enerverend middagprogramma in de Weerribben

Nadat u bent ontvangen op de locatie met een uitgebreide broodlunch, stelt het outdoor team zich aan u voor. Onder deskundige begeleiding volgt u een tienmeerkamp, waarbij de activiteiten geheel aangepast kunnen worden aan de stijl van uw bedrijf. Een boerenzeskamp behoort ook tot de mogelijkheden. 't Binnenhof is prachtig gelegen in de natuurlijke omgeving van de Weerribben. Een dagje bij ons zorgt voor rust, ontspanning en teamgeest. Wij beschikken over diverse zalen en ruimtes en denken graag met u mee over arrangementen op maat. U vraagt wij draaien!

Teambuilding in het bos - Groepsuitje in de Weerribben

13.00 uur
U wordt ontvangen met een uitgebreide broodlunch.


14.00 uur
Tienmeerkamp


16.00 uur
Borrelen in 't Binnenhof (exclusief)


17.00 uur
Er wordt een 3-gangen diner of barbecue geserveerd.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  •  Uitbreiden met een vergadering- of trainingssessie in de morgen is mogelijk. Tijdens de ochtend kunt u vrij gebruik maken van de ruimtes, materialen en is er onbeperkt koffie, thee, ijswater. Meerprijs € 5,00 p.p.
  •  Tijden van het programma zijn volledig naar wens aan te passen.
  •  De tienmeerkamp kan vervangen worden door andere activiteiten als CSI, Wie is de Mol?, clinics hand-en kruisboogschieten
  •  Het is mogelijk om tegen zeer gunstige tarieven één of meerdere nachten te verblijven in het aangrenzende villapark de Weerribben.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit teambuildingsuitje in de Weerribben is inbegrepen:

  •  Uitgebreide lunch
  •  Tienmeerkamp
  •  3-gangen diner of barbecue 2

Prijs: € 65 p.p. op basis van minimaal 15 personen (boerenzeskamp € 45,00).


De prijs van dit teambuildingsuitje in de Weerribben is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Over Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Toeristische informatie

foto