ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Bedrijfsuitje voor het goede doel op eigen locatie - Bouw een fiets voor Afrika

Fun & Feel Good teamchallenge voor het goede doel. Uitdagende opdrachten zetten iedereen op scherp. Lukt het om binnen 2,5 uur fietsen te bouwen voor Afrika?

vanaf € 29,- p.p.
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje
Bouweenfiets

Bouw een fiets voor Afrika - Mogelijk op ieder gewenste locatie

Fun & Feel Good teamchallenge voor het goede doel. Uitdagende opdrachten zetten iedereen op scherp. Lukt het om binnen 2,5 uur fietsen te bouwen voor Afrika?

Iedereen doet mee met Bouw een fiets voor Afrika!


Boek nu het meest uitdagende bedrijfsuitje voor het goede doel.

Zijn jullie klaar voor de uitdaging

Zijn jullie klaar voor de uitdaging? We starten het programma met het onderverdelen van de deelnemers in teams. Elk team heeft als doel om tijdens dit evenement een fiets te bouwen. Alle teams krijgen alleen een kaal frame. Wat volgt is een dynamisch en bruisend spelprogramma waarbij teams proberen onderdelen te verzamelen en elkaar te slim af te zijn. Raadsels oplossen, onderhandelen, bieden en onderdelen ruilen zorgen ervoor dat iedereen betrokken is bij het bouwen van de fiets. Aan het einde van dit evenement worden de fietsen door de deelnemers getest voor de praktijk. Onder luid applaus volgt de ere ronde en wordt het winnende team bekend gemaakt dat van ons een prijs ontvangt.

Uw bedrijfsuitje en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wist u dat uw bedrijfsuitje MVO kan zijn? Dat kan met Bouw een fiets voor Afrika. Naast een geweldige leuk evenement (zeer hoog gewaardeerd) geeft u ook families in Afrika een beter economisch vooruitzicht. Met een tweedehands fiets uit Nederland is het immers veel makkelijker om jerrycans met water te vervoeren of spullen naar de markt te brengen. Wij werken samen met een ANBI erkende Stichting die er zorg voor draagt dat de fietsen die jullie doneren ook daadwerkelijk op de goede plek terecht komen. Doe mee en draag bij aan een beter bestaan in Afrika!


Organisatie MVO evenement
Wij nemen de zorg voor dit evenement volledig uit handen. Vooraf bespreken wij met u de wensen voor de locatie en de catering. Op de dag zelf komen we met een volle bus op de locatie aan waar wij de fiets en fietsonderdelen klaar zetten. Ervaren spelleiders zorgen voor de perfecte begeleiding van dit unieke evenement.

Voor wie is dit dynamische spelprogramma geschikt?

Dit evenement is uitstekend geschikt voor grotere organisaties. Het dynamische spelprogramma zorgt ervoor dat ieders talent tot zijn recht komt. Verschil in opleiding, kunde of handigheid van de deelnemers is niet belangrijk. Iedereen is betrokken en actief bezig tijdens dit unieke evenement.

Wij hebben voor u een voorbeeld programma samengesteld. Wij kunnen dit uiteraard geheel aanpassen naar uw wensen.


14:00 – 14:15 uur Ontvangst door de spelleiders en verdeling van de teams.
14:15 – 14:30 uur Uitleg over het spel en de stichting.
14:30 – 16:30 uur Bouw een fiets voor Afrika!
16:30 – 16:50 uur Testronde buiten op het door ons uitgezette parcours.
16:50 – 17:00 uur Prijsuitreiking en afsluiting!

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit bedrijfsuitje is inbegrepen:

  •  Fietsonderdelen
  •  Gereedschap
  •  Spel element
  •  Verzending
  •  Begeleiding

Prijs: € 29.00 p.p. exclusief BTW op basis van minimaal 20 personen.

De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot 31 december 2018.

Foto's

BedrijfsuitjeBedrijfsuitjeBedrijfsuitjeBedrijfsuitjeBedrijfsuitjeBouweenfiets

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Jong en enthousiast team

Het jonge en enthousiaste team van deze partner bedenkt en ontwikkelt al vijf jaar bijzondere uitjes in Nederland. Het succes van hun uitjes is te danken aan originaliteit, humor, gastheerschap en flexibiliteit.

Uniek en hartverwarmend

Naast de originaliteit van de uitjes let deze partner ook op maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met het boeken van Bouw een Fiets voor Afrika zorgt u ervoor dat niet alleen uw collega’s de dag de dag van hun leven hebben maar u zorgt er samen met u collega’s ook voor dat er fietsen worden verscheept naar Afrika. Met de fietsen draagt uw organisatie een belangrijk steentje bij aan de zelfstandigheid van gezinnen in Afrika. Vorig jaar hebben organisaties met Bouw een Fiets ervoor gezorgd dat er maar liefst 247 fietsen zijn verscheept! Doet u ook mee?

Maatschappelijk Verantwoord Plezier (MVP)

Soms zijn er uitjes die we eigenlijk geen uitjes meer mogen noemen omdat ze zo veel meer zijn dan dat. Het zijn hartverwarmende belevenissen. Zo is het ook met Bouw een Fiets voor Afrika. Dit uitje valt eigenlijk onder de categorie: Maatschappelijk Verantwoord Plezier. Plezier tijdens het uitje en nog jaren plezier na het uitje.

Gastheerschap

Deze partner begrijpt dat genieten het allerbelangrijkste is en neemt graag uw zorg uit handen. Zij zorgen voor de fietsen, alle materialen en samen met u gaan ze op zoek naar de beste locatie.

Toeristische informatie

foto