ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in de natuur - Segway rijden op de Veluwe

Afwisselende dag uit met collega's? Iedereen gaat segway rijden en speelt het schiet toernooi. Het activiteitenprogramma sluiten we af met een Boswachtersbuffet. Zo kan iedereen nog even gezellig nakletsen. Voor een gezellig teamuitje of personeelsuitstapje!

vanaf € 79,70 p.p.
segway
segway
segway
segway
segway
segway
Polysport
Polysport
Handboogschieten
buffet
Polysport
zaal

Beleef het meest grappige vervoersmiddel van dit moment!

Alleen al het rijden op een Segway is een unieke ervaring. Samen genieten van de mooie omgeving van de Veluwe. Na een korte instructie en een workshop (lachen!) gaan jullie in groepjes op pad.

Programma

U wordt ontvangen met koffie en bosvruchtengebak. De groep wordt in drieën gesplitst en elke groep gaat 45 minuten de Segway tour beleven! Bij de instructie beloven we al heel veel lol en de route die we maken is ook prachtig. Misschien komen we wel wild tegen! De andere 2 groepen hoeven niet stil te zitten want zij beginnen met een schiet toernooi. Voor het winnende team hebben we een prachtige prijs!

Eten en drinken

Om de dag compleet en feestelijk te maken serveren wij u een uitgebreid Boswachtersbuffet. Na dit heerlijke buffet kunt u genieten van een ijsbuffet. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om te lunchen. Of u kunt kiezen uit een ander uitgebreid buffet. Vraag naar de mogelijkheden

Combineer uw uitje met een overnachting en/of vergadering!

Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag. Vraag naar de mogelijkheden!
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij deze Segway tour op de Veluwe is inbegrepen:

  •  Segway rijden en Schiet toernooi
  •  Begeleiding en instructeurs
  •  Koffie/thee en bosvruchtengebak en slagroom
  •  Uitgebreid buffet
  •  IJsbuffet
Prijs: € 79,70 p.p.
Minimaal 20 personen (met minder kan ook, alleen geldt er dan een minimumbesteding voor de activiteit van € 990,-).

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

segwaysegwaysegwaysegwaysegwayPolysportPolysportHandboogschietenbuffetPolysportzaal

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 is VeluweUitje.nl gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Toeristische informatie

Meer leuke uitjes

foto