ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Teamuitje in Giethoorn - Vaaruitje in een Drakenboot

Uniek bedrijfs- of teamuitje in het mooiste waterdorp van Nederland, namelijk Giethoorn. Met dit programma heeft u een gevarieerd maar ook héél bijzonder programma waar wel een enige pit en teamspirit wordt vereist. Houden uw collega's wel van uitdaging en willen ze allemaal graag winnen?

vanaf € 79,50 p.p.
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
De dames van de Jonge
De dames van de Jonge

Teamuitje in een Drakenboot

Uniek groepsuitje in het mooiste waterdorp van Nederland, namelijk Giethoorn. Geniet samen met uw collega's van een compleet uitje.

Beleef deze dag op het water

Trek je gekste kleding aan of dos je uit in bedrijfstenue. Drakenbootvaren is teamsport. Een drakenboot is 12,5 meter lang en 1,15 meter smal! Versierd met mooie drakenkop en –staart, eerst wijden we iedereen in de sport. Een droogtraining op de wal met uitleg over de boot en tradities onder het genot van koffie of thee met een Chinees koekje.

Na de intro ben je klaar voor de vuurdoop! De dames van de Jonge zorgen op elke drakenboot voor een ervaren stuurman die jullie op weg helpt.

Iedereen wordt ingedeeld in teams van minimaal 12 personen. Elk team bestaat uit minimaal 11 peddelaars en een trommelaar. Samenwerking en een goede zorgt voor de juiste koer en snelheid. Met name het gelijktijdig insteken van de peddels is relevant. Na het trainen en opwarmen van de spieren gaan we over tot de wedstrijd.

Ervaar een ware competitie over een parcours van ongeveer 250 meter. Let op het is voor iedereen leuk; man of vrouw, sterk of mindersterk. Peddelen in het juiste ritme, luister naar de trommelaar, die voorop de boot zit.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en het tijdsbestek maken we een mooi spektakel.

Tijdsplanning

13.30 uur
Ontvangst bij de dames van de jonge met koffie of thee met een Chinees koekje een introductie over drakenbootvaren

14.00 uur
Indelen teams, briefing en warming up

14.15 uur
Teams gaat het water op om te oefenen voor de wetland dragons Cup

15.00 uur
Wetland Dragons Cup varen met drakenboten

17.00 uur
Einde programma; teams druppelen binnen op eindlocatie. Tijd voor een drakencocktail en een hapje.

17.30 uur
Prijsuitreiking

18.00 uur
Start Buffet wetland Weelde

20.30 uur Einde

let op kan ook als ochtendprogramma met lunchbuffet
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit teamuitje met drakenboten is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie, thee en een chinees koekje
  •  Briefing
  •  Drakenboot race
  •  Drakencocktail en een hapje
  •  Prijsuitreiking
  •  Wetland Buffet
Prijs: € 79,50 p.p. op basis van minimaal 24 personen

NIet genoemde drankjes zijn op nacalculatie

Uitbreiding

Let op dit programma is ook boekbaar met een punterrace in de ochtend. De totale kosten hiervoor zijn inclusief welkomstdrankje en Gieters lunchbuffet € 109,50. Arrangement heet dan China in Giethoorn.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Hotel de Dames van de JongeHotel de JongeDe dames van de JongeDe dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Over Onze partner

Algemeen

Dit is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, zoals een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, op gaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Toeristische informatie

foto