ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Bedrijfsuitje in Den Bosch - GPSTocht door de stad!

Een leuk en betaalbaar teamuitje in Den Bosch. Een aanrader voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje of relatiedag. U leert de groepsleden namelijk ook eens van een andere kant kennen.

vanaf € 17,50 p.p.
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch
Stad Unique Den Bosch

GPS tocht door Den Bosch

Maak een tour door de Historische stad Den Bosch met een GPS als uw navigatie. Samen met uw groep de vragen oplossen, de stad door langs de mooiste plekjes en het eindpunt halen. Voor een leuk groepsuitje in Den Bosch

Stadsrondleiding met uw GPS

De satelliet is bij dit bijzondere programma uw gids door het centrum van Den Bosch.

Na een korte introductie wordt de werking van de GPS (Global Positioning System) uitgelegd: hoe leest u een coördinaat, hoe voert u een coördinaat in en hoe vindt u nu de weg met de GPS? Na een oefenrondje gaat u uiteindelijk zelf in kleine groepjes van circa 5 personen op pad.

Wie heeft de GPS het best onder controle?

U moet zelf de juiste coördinaten vinden. Bij elk coördinaat moet u een vraag oplossen en met dit antwoord kunt u het volgende coördinaat berekenen. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes van de stad, houd dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamelt ook langzaam aan alle benodigde getallen voor de exacte eindlocatie.Op het eindpunt sluiten we de tocht af onder het genot van een drankje.

Duur: 3 uur
088-5405850
Persoonlijk advies?

Deze GPS steptocht in Den Bosch is inclusief:

  •  Begeleiding en instructie
  •  Gebruik GPS
  •  Drankje na afloop
  •  Prijsje voor het winnende team
Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:
  •  8 t/m 14 personen 15 x € 19,50 (minimum bedrag voor 15 personen)
  •  15 t/m 59 personen € 19,50 per persoon
  •  60 t/m 119 personen € 18,50 per persoon
  •  Vanaf 120 personen € 17,50 per persoon

De prijs van deze GPS tocht in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Stad Unique Den BoschStad Unique Den BoschStad Unique Den BoschStad Unique Den Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto