ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Adventure arrangement - Actief bedrijfsuitje in Midden Nederland

Beleef een avontuurlijke dag vol spanning en sensatie en met quad rijden en schieten! Stoer en actief bedrijfsuitje in het Hart van Nederland.

vanaf € 62,50 p.p.
Quad
Quad
schieten
schieten
Adventure
Terras

Actief adventure arrangement

Is het tijd voor een stukje teambuilding of een actief uitje met uw collega's? Boek dan dit Adventure arrangement en de adrenaline zal door uw lichaam stromen. Naast een uitdagend Quadparcours gaat u namelijk ook: Kleiduiven schieten, Korte baan schieten en Pijl en Boog schieten.

Een echte aanrader als teamuitje!

Locatie in het hart van Nederland

Dorhout Mees is een aantrekkelijke accommodatie gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Wilt u uw teamdag combineren met een korte bijeenkomst? Ook geen probleem.

De sfeer in onze zalen is landelijk, comfortabel en vooral weldadig. De enorme lichtinval, de openhaard, de prachtige natuurfoto’s die de muren prijken... Alles spreekt een bepaalde rust en onbezorgdheid uit.

Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig. Een aantal zalen zijn door een uniek geluidsisolerende schuifwandensysteem naar wens in grootte te variëren.

Al onze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich direct thuis, de ideale combinatie van 'business' en 'pleasure'.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit adventure arrangement is inbegrepen

  •  Ontvangst gasten met koffie, thee en krentenmik
  •  Kleiduivenschieten, 10 schoten per persoon
  •  Korte baan schieten, 5 schoten per persoon
  •  Pijl en boog schieten, 5 pijlen per persoon
  •  Challenge parcours
  •  Quad parcours
  •  Tussen de activiteiten door pauze met frisdrank
Prijs: € 62,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Tijdsduur +/- 3 uur

Uitbreidingsmogelijkheden

Indien gewenst kunt u de dag afsluiten met een heerlijk diner, buffet of BBQ.

Tevens is het mogelijk om dit arrangement uit te breiden met een overnachting in ons hotel.

Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

QuadschietenschietenAdventureTerras

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme beleving, is dit dé locatie bij uitstek!

Faciliteiten

Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan en beschikken we over zalen voor 5 tot circa 500 personen. Zo maken we een vergadering, training, workshop, seminar of presentatie tot een groot succes!

Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid het arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel.

Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi voor alle bezoekers.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land.

Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Deze golfbaan stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep!

Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van dit bedrijf een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich hier direct thuis, de ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’.

Toeristische informatie

foto