ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Stoer mannenuitje op het strand of in de natuur - Fun voor iedereen

De games bestaan uit sportieve, bouw en denk activiteiten en zijn hierdoor juist leuk voor iedereen. Werk met elkaar samen in een team en strijd tegen andere teams. Super leuk met vrienden, familie of als vrijgezellenfeestje op het strand te doen of in juist in een mooie groene omgeving.

vanaf € 28,50 p.p.
Katapult
Katapult
De Bom
Kopspijkers
Twin Voetbal

Team Games op het strand of in de natuur

De Team Games bestaan uit sportieve, bouw en denk activiteiten en zijn hierdoor juist ontzettend leuk voor jong en oud. Probeer met uw team de verschillende opdrachten zo goed en slim mogelijk te volbrengen. Werk samen en strijd tegen andere teams. Super leuk om met vrienden, familie of als vrijgezellenfeestje op het strand te doen of in een mooie groene omgeving.

Verschillende uitdagingen in de Team Games

De team games zijn voor iedereen een inspirerende uitdaging! Probeer met uw team de verschillende opdrachten zo goed en slim mogelijk te volbrengen. Werk samen en strijd tegen andere teams. Haal het beste uit uw medespelers en misschien zit u wel in het winnende team!


Team games is een leuke activiteit om samen met familie, vrienden, vrijgezellen, collega’s of teamgenoten te doen. Erg leuk om samen gewoon veel fun te beleven.


De verschillende uitdagingen kunnen zijn:


 •  Fun Estafette
 •  De Bom
 •  Krattenrace
 •  Mega Katapult
 •  Kopspijkers
 •  Mijnenveld
 •  Twin voetbal
 •  Knotshockey

De team games worden uiteraard onder begeleiding gedaan. Plezier staat altijd op nummer één! Dus zoekt u een familieuitje, actief mannenuitje, groepsuitje of wilt u een vitaliteitsdag organiseren dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bezitten onze eigen materialen en zijn landelijk actief.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit uitje is inbegrepen:

 •  Uitleg en begeleiding van de Team Games (Fun Estafette, De Bom, Krattenrace, Mega Katapult, Kopspijkers, Mijnenveld, Twin voetbal, Knotshockey)
 •  6 Activiteiten
 •  Duur: normaal 1,5 uur

Prijzen:
10 - 20 personen € 32,50 p.p. 
21 - 40 personen € 30,00 p.p.
41 - 100 personen € 28,50 p.p.


Alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.


De Team Games bestaan uit sportieve activiteiten, bouw activiteiten en denk activiteiten en is hierdoor leuk voor iedereen. Wij hebben veel ervaring met heterogene groepen en zorgen er dan ook voor dat iedereen kan mee doen.

Locatie en Prijs

Wij werken met verschillende locaties samen langs de kust en in groene omgevingen. Mocht u een eigen locatie hebben dan kunnen wij ook daar aan de slag. Wij bezitten over onze eigen materialen en kunnen dus makkelijk naar u toekomen.


U kunt de activiteiten ook uitbreiden naar 8 activiteiten voor 2 uur en maximaal 10.


De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

KatapultDe BomKopspijkersTwin Voetbal

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Scheveningen

Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Over Onze partner

Toeristische informatie

foto