ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Lachen Gieren Brullen met Bubbel Voetbal

Bubbel Voetbal staat garant voor een hoop lol en hilariteit! Niemand weet hoe dit potje voetbal zal verlopen ... Wilt u dit wel eens zelf beleven met uw collega's op het strand of in een inspirerende natuurlijke omgeving?

vanaf € 30,- p.p.
Bubbel Voetbal Kyocera
Bubbel Voetbal Kyocera
Bubbel Voetbal
Bubbel Soccer
Bubbel Ball

Lachen Gieren Brullen met Bubbel Voetbal

Met Bubbel Voetbal weet u zeker dat het lachen, gieren, brullen wordt. Bubbel Voetbal staat garant voor een hoop lol en hilariteit! Niemand weet hoe dit potje voetbal zal verlopen ...

Hilarisch spelprogramma

Nadat iedereen zich in een bubbel bevindt, zal het spelletje beginnen. De eerste duw wordt meteen gegeven en u ligt zo 2 meter verderop. Wees alert, fanatiek en geef af en toe ook eens een duw. Scoor de bal in het doel van de tegenstander en misschien dat uw team wel wint! Bubbel Voetbal is hilarisch om te spelen, maar zeker net zo leuk om naar te kijken!


Deze activiteit is perfect als vrienden- of vrijgezellenuitje, super leuk met familie maar ook lachen om met collega's te doen!

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit hilarische programma is inbegrepen:

  •  1,5 uur Bubbel Voetbal
  •  Uitleg en begeleiding

Prijzen

10 - 20 personen € 35,00 p.p.
21 - 40 personen € 32,50 p.p.
41 - 100 personen € 30,00 p.p.


Alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.


Wij werken met verschillende locaties samen langs de kust en in groene omgevingen. Mocht u een eigen locatie hebben dan kunnen wij ook daar aan de slag. Voor Bubbel Voetbal is er wel een stroompunt nodig.


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

Bubbel Voetbal KyoceraBubbel VoetbalBubbel SoccerBubbel Ball

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Den Haag

Den Haag is de koninklijke hoofdstad van ons land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met het Binnenhof, Mauritshuis, het Gemeentemuseum en de gebouwen van H.P. Berlage is Den Haag zeker het bezoeken waard. Uniek aan Den Haag is dat het ook naast het strand ligt en bij uw bezoek een uitstapje naar het Scheveningse strand zo is gemaakt.

Over Onze partner

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto