ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Agile Teambuilding Event - Hoe lenig bent u en is uw team?

Agile betekent letterlijk behendig, lenig. Dit wordt in het bedrijfsleven toegepast als het flexibeler in spelen op een continu veranderende omgeving. Belangrijk hierbij is dat de kwaliteiten van een persoon in elke samenstelling het beste naar voren komen. Dit is dan ook hoe dit teambuilding event [..]

vanaf € 38,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Teambuilding
Teambuilding
Beachvolleybal Agile
Presentator Agile Teambuilding Event
Twin Voetbal
Beach Volleybal
Expeditie Robinson

Agile Teambuilding Event - Hoe lenig bent u en is uw team?

Agile betekent letterlijk behendig, lenig. Dit wordt in het bedrijfsleven toegepast als het flexibeler in spelen op een continu veranderende omgeving. Belangrijk hierbij is dat de kwaliteiten van een persoon in elke samenstelling het beste naar voren komen. Dit is dan ook hoe dit teambuilding event wordt ingezet. Teamleden oefenen met elkaar coachen, nieuwe dingen leren en feedback geven en ontvangen.

Teambuilding Evenement

Leer uw team beter kennen, leer van elkaars kwaliteiten, leer uzelf gemakkelijk aan te passen in welk team u ook zit en heb veel plezier! Een teambuildingsprogramma is het perfecte team- of bedrijfsuitje.

Agile Teambuilding Event

Agile is een term die steeds bekender wordt. Dit is een manier van werken die vooral binnen ICT-projecten al langere tijd wordt toegepast en meer organisatie zien hier de meerwaarde van.


Agile betekent letterlijk behendig, lenig. Dit wordt in het bedrijfsleven toegepast als het flexibeler in spelen op een continu veranderende omgeving. Belangrijk hierbij is dat de kwaliteiten van een persoon in elke samenstelling het beste naar voren komen. Dit is dan ook hoe dit teambuilding event wordt ingezet. Teamleden oefenen met elkaar coachen, nieuwe dingen leren en feedback geven en ontvangen. 


Wilt u uw mederwerkers en teams ook op een speelse en leuke manier kennis laten maken met het Agile gedachtegoed? De focus ligt bij deze activiteiten op het samenwerken, flexibel inspelen op veranderingen en elkaars kwaliteiten gebruiken om het beste resultaat te behalen.


Dit teambuilding event vergroot de samenwerking, versterkt onderlinge banden, draagt bij aan vertrouwen en maakt medewerkers enthousiast en meer betrokken. Naast dat het Agile teambuilding event een leuke dag is, heeft het ook positieve effecten op een team. Twijfel dus niet en boek dit arrangement!

Op diverse locaties aan de kust of in groene omgevingen te doen

Dit evenementenbureau is gevestigd in Den Haag. Wij brengen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging met onze teambuilding evenementen en vitaliteitsprogramma's. Plezier staat altijd op nummer één dus zoekt u een bedrijfsuitje, teambuildingsdag, groepsuitje of wilt u een vitaliteitsdag organiseren dan bent u hier aan het juiste adres. 


Wij bezitten onze eigen materialen en zijn landelijk actief. Wij werken met verschillende locaties samen langs de kust en in groene omgevingen. Mocht u een eigen locatie hebben dan kunnen wij ook daar aan de slag.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit teambuildingsprogramma is inbegrepen:

  •  Uitleg en begeleiding van de activiteiten
  •  Duur programma 2 uur

Prijzen:
10 - 20 personen € 42,50 p.p. 
21 - 40 personen € 40,00 p.p.
41 - 100 personen € 38,50 p.p.


Alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. en locatie.


Wij werken met verschillende locaties samen langs de kust en in groene omgevingen. Mocht u een eigen locatie hebben dan kunnen wij ook daar aan de slag.


De prijs van dit teambuildingsprogramma is geldig tot en met 31 december 2018.

Foto's

TeambuildingBeachvolleybal AgilePresentator Agile Teambuilding EventTwin VoetbalBeach VolleybalExpeditie Robinson
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
05-10-2017 15:12

Goed georganiseerd, leuke spellen dus een geslaagde dag!

Den Haag

Den Haag is de koninklijke hoofdstad van ons land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met het Binnenhof, Mauritshuis, het Gemeentemuseum en de gebouwen van H.P. Berlage is Den Haag zeker het bezoeken waard. Uniek aan Den Haag is dat het ook naast het strand ligt en bij uw bezoek een uitstapje naar het Scheveningse strand zo is gemaakt.

Over Onze partner

A-Way Events & Wellness

Wij bieden leuke sportieven, uitdagende activiteiten aan waarbij we mensen letterlijk in beweging brengen. Geniet in de openlucht van een sportief maar vooral fun uitje.

Faciliteiten

Wij beschikken over onze eigen materialen en werken samen met verschillende locaties. Mocht u een eigen locatie hebben dan kunnen wij ook daar het evenement organiseren. Wij zijn landelijk actief. Wij zorgen voor een strakke en plezierige organisatie, we gebruiken goed materiaal en hebben enthousiaste instructeurs waarvan een instructeur altijd ook een gecertificeerd EHBO-er is.

Ligging

Ons kantoor is gevestigd in Scheveningen maar wij zitten niet aan deze locatie vast. De meeste evenementen die wij organiseren zijn in Noord-Holland en Zuid-Holland maar ook zijn wij in de rest van Nederland te vinden

Omgeving

Wij werken graag in een groenrijke omgeving en op strandlocaties.

Toeristische informatie

" Goed georganiseerd, leuke spellen dus een geslaagde dag! "

Anoniem 05-10-2017 15:12

foto