Grand Cafe
Voorzijde locatie
Voorgerecht
Saladebuffet
Restaurant

2 daags vergaderarrangement in Midden Nederland - 32 uurs arrangement in de bossen bij Doorn

Midden in de provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u onze prachtige vergaderlocatie. Bij ons vergadert u volledig ontzorgd. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering, terwijl alle andere zorgen u moeiteloos worden ontnomen.

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Zaalhuur
  • Onbeperkt koffie, thee, water in de zaal indien gewenst 
  • Onbeperkt allerlei koffie- en theesoorten in onze koffie- en theebar
  • Lekkernijen bij de ontvangst in onze bar
  • Onbeperkt koekjes, chocolade en mints in de zaal
  • Snoepjes, koekjes en fruit verspreid in ons gebouw
  • Beide dagen uitgebreid lunchbuffet met o.a. soep van de dag, 2 warme snacks en saladebuffet
  • Culinair 3-gangen diner met afsluitend koffie, thee en friandises
  • 1 Overnachting in een comfortabele eenpersoons kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. verse jus d’orange, cappuccino, espresso en croissants

Prijs € 327,00 p.p. op basis van minimaal 6 personen.
(bent u met minder dan 6 personen dan berekenen wij een toeslag)

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024 en op basis van beschikbaarheid.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Receptie
Lift
Airconditioning

Vergaderen in Midden Nederland

Onze vergaderlocatie en ons team richt zich voor 100% op zakelijke bijeenkomsten, zoals cursussen, vergaderingen en trainingen. Binnen Nederland zijn wij specialist op het gebied van business meetings. Niet voor niets vallen wij al vele jaren in de prijzen. Met 20 zalen en 70 hotelkamers is onze locatie groot genoeg om de meeste van uw bijeenkomsten te kunnen verzorgen en klein genoeg om haar gasten bij naam te kennen en hun wensen paraat te hebben.

Zaalinformatie

Onze locatie beschikt over 20 vergaderzalen. Alle zalen zijn uitgeust met AV apparatur zoals beamer, scherm, whiteboard en flipover. Heeft u extra apparatuur nodig zoals een laptop, opname- en afspeelapparatuur of iets dergelijks? Indien voorradig verzorgen wij dit ook zonder extra kosten. 

Bereikbaarheid en Parkeren

Wij zijn uitstekend bereikbaar. Gelegen op slechts 5 minuten van de A12, maar toch midden in het bos. Vanaf station Driebergen-Zeist bent u snel bij de locatie. De bus stopt voor de deur (halte Kaap Doorn). Parkeren bij ons is gratis. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Overnachten in de bossen

De congres- en vergaderlocatie beschikt over 70 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Voor meerdaagse bijeenkomsten is deze locatie daarom een zeer geschikte vergaderlocatie en trainingslocatie en congreslocatie. Al onze hotelkamers zijn geschikt voor zakelijke gasten en zijn voor 1-persoons gebruik.

Alle kamers zijn standaard voorzien van douche, toilet, föhn, flatscreen LCD TV en telefoon. In de badkamer wordt u voorzien van badproducten waarmee u de dag goed kunt beginnen.

Onze partner

Vergaderen in de bossen

Al sinds 1994 is deze vergader- en congreslocatie gespecialiseerd in alleen zakelijke bijeenkomsten. De apparatuur, de wifi, de zalen… Alles is afgestemd op uw behoefte als zakelijke gast. Wij zorgen dat u zich welkom voelt door een gastvrij klimaat te creëren en excellente service te bieden. Wij geloven in de meerwaarde van betekenisvolle ontmoetingen tussen mensen in een inspirerende, groene en gastvrije omgeving. 

MVO en duurzaamheid - Culinair genieten

MVO en duurzaamheid
Kaap Doorn past maatschappelijk verantwoord ondernemen toe in de breedste zin van het woord. Wanneer u hier een bijeenkomst organiseert, steunt u het goede werk van de YMCA Nederland (Erkend Goed Doel). De YMCA houdt zich bezig met jeugd- en jongerenwerk en organiseert vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag in Nederland.

Ook is deze vergaderlocatie sinds 2010 bekroond met de Gouden Green Key. Om die Green Key te behouden nemen we ieder jaar weer maatregelen op het gebied van duurzaamheid en MVO. 

Culinair genieten
De uitgebreide keuken staat zeer goed bekend. Op ambachtelijke wijze worden dagverse producten iedere dag verwerkt tot smaakvolle gerechten. We werken veel met streek- en biologische producten. We houden rekening met uw individuele (dieet)wensen. Onze chef-kok weet overal op in te spelen en zorgt iedere keer weer voor een verrassend gerecht.

20 vergaderzalen en 70 hotelkamers

20 vergaderzalen
De vergaderlocatie beschikt over 20 vergaderzalen (van 2 tot 250 personen). Alle zalen zijn voorzien van veel direct daglicht, airco, basis audiovisuele apparatuur, een scherm en twee flip-overs. In ons Grand Café serveren onze barista’s allerlei soorten luxe koffie en thee; inclusief in uw arrangement. Net als onbeperkt frisdrank, chocolade, koekjes en mints in de zaal.

70 comfortabele hotelkamers
Wij beschikken over 70 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. De meeste kamers kijken uit op natuurschoon. Alle kamers zijn standaard voorzien van douche, toilet, LCD-tv, telefoon en een gratis Wifi. Onze faciliteiten, bijvoorbeeld de sauna en de fitnessruimte, zijn voor onze gasten kosteloos te gebruiken.

Toegankelijkheid en parkeren

De locatie is gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en heeft een groot eigen terrein waar u een mooie wandeling kunt maken. De locatie is goed bereikbaar. Op het eigen terrein kunnen gasten gratis parkeren. Hier vindt u ook oplaadpalen. Daarnaast is er een eigen bushalte voor de deur, die een rechtstreekse verbinding heeft met station Driebergen-Zeist.

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Doorn

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit