Uitzicht
Zaal Southern
Auditorium Lindbergh
Boardroom Holland
Zaal Cayley

12-uurs vergaderarrangement in Rotterdam inclusief lunch en diner

Deze vergaderlocatie ligt letterlijk op de luchthaven van Rotterdam en beschikt over 42 zalen en boardrooms en een evenementenhal van 900 m2 dus voor al uw wensen is er passend vergaderarrangement voor u samen te stellen. 

Bij dit 12 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Plenaire ruimte, gedurende dag en avond
  • Koffie- en theefaciliteiten tijdens dit arrangement 
  • Frisdranken & Water
  • Uitgebreide lunch
  • 3-gangen diner inclusief frisdranken 
  • LED tv-scherm of beamer
  • Flip-over
  • Notitieblokken en pennen 
  • Parkeren op basis van beschikbaarheid

Prijs: vanaf € 96,- p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 12-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Mindervalide kamers
Oplaadpunt
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes
Huisdieren niet toegestaan

Vliegende start van jouw vergadering

Zoekt u een locatie waar uw vergadering vleugels krijgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vele mogelijkheden voor uw meeting of event

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten van het hotel bestaan uit maar liefst 42 zalen en board rooms variërend in grootte. Privé kantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar. Overweegt u een evenement, dan is onze multifunctionele evenementenhal van 900 m² hiervoor perfect geschikt. Hier kunnen wij tot 750 gasten ontvangen. Het uitzicht vanuit ons Auditorium met 152 bioscoopstoelen op deze evenementenhal is grandioos. Voor speciale gelegenheden bieden wij een Brainstorm room, een Feng Shui ge-stylde Asian board room en een Kick-off room. Geen tijd om te reizen? Wij bieden ook video conferencing.

Extra mogelijkheden voor na uw vergadering

Uw meeting kunt u afsluiten in de Rooftop Winebar met verwarmd terras of geeft u liever de voorkeur aan de Sportsbar met maar liefst 18 televisieschermen? Aan u de keuze! 

Bereikbaarheid

Deze vergaderlocatie ligt letterlijk op de luchthaven van Rotterdam. Hierdoor is deze locatie ideaal bereikbaar per vliegtuig, auto (A20 & A13) en per OV met een halte direct voor de deur. 

Onze partner

Algemeen

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten van het hotel bestaan uit maar liefst 42 zalen en board rooms variërend in grootte. Privé kantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar. Overweegt u een evenement, dan is onze multifunctionele evenementenhal van 900 m² hiervoor perfect geschikt. Hier kunnen wij tot 750 gasten ontvangen. Het uitzicht vanuit ons Auditorium met 152 bioscoopstoelen op deze evenementenhal is grandioos. Voor speciale gelegenheden bieden wij een Brainstorm room, een Feng Shui ge-stylde Asian board room en een Kick-off room. Geen tijd om te reizen? Wij bieden ook video conferencing.

Rooftop terras of Sportsbar

Uw meeting kunt u afsluiten in onze Rooftop Winebar met verwarmd terras of geeft u liever de voorkeur aan onze Sportsbar met maar liefst 18 televisieschermen?

Parkeren

Wij bieden tevens 479 inpandige parkeerplaatsen en 4 parkeerboxen. Alles onder 1 dak!

Ontzorgen alsof u businessclass vliegt

Van boeking tot het vervolgtraject, net zoals bij het vliegen in businessclass staat een hoger service niveau, goed eten, flexibiliteit en ruimte bij Fletcher Hotels garant. Wij staan voor u klaar.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Rotterdam

Rotterdam staat bekend om zijn moderne en vernieuwende architectuur. De stad heeft een skyline met opvallende gebouwen zoals de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de Markthal. Als een van de grootste havens ter wereld is de haven van Rotterdam een belangrijk kenmerk van de stad. Rotterdam biedt uitgebreide winkelmogelijkheden, het winkelgebied Blaak en de Koopgoot zijn populaire bestemmingen. Rotterdam heeft een levendige kunst- en cultuurscene. Musea zoals het Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal en de Witte de Withstraat bieden een breed scala aan artistieke expressie.

Zakelijk uit maakt gebruik van cookies
Zakelijk uit is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Zakelijk uit