ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

BBQ Party - Actief bedrijfsuitje in Amsterdam

Toparrangement! Met dit BBQ Party arrangement gaat u een potje bowlen, glow in the dark midgetgolfen, lasergamen én barbecueën. Daarbij zitten ook nog vijf drankjes en een bittergarnituur! U hoeft zich met dit arrangement dus nergens meer zorgen om te maken.

vanaf € 63,- p.p.
bowlen
bowlen
lasergamen
bbq
lasergamen
lasergamen
midgetgolf
bbq tafel
midgetgolf

BBQ Party in Amsterdam

Met dit BBQ Party Diamond arrangement gaat u een potje bowlen, glow in the dark midgetgolfen, lasergamen én barbecueën. Daarbij zitten ook nog vijf drankjes en een bittergarnituur! U hoeft zich met dit arrangement dus nergens meer zorgen om te maken.

Bowlen, Glow minigolf, Lasergamen

Onze bowlingbanen zijn geheel in het wit en worden verlicht met hypermoderne LED verlichting. Uniek voor Amsterdam en omstreken! De ballen en pins worden ook nog eens verlicht door blacklights en aan de muur hangt een groot beeldscherm voor audio en video. Dit zorgt gegarandeerd voor een gezellige sfeer. Een potje bowlen duurt ongeveer een uur.


Glow in the dark midgetgolfen is een vorm van midgetgolf en minigolf, maar dan met blacklights. De donkere ruimte wordt verlicht door afbeeldingen van piraten in spannende blacklights. De ballen en sticks lichten ook op en geven een gezellig accent aan het spel. De 12 holes speelt u in 45-60 minuten.


Lasergamen is een super populaire groepsactiviteit. Onze lasergame arena is maar liefst 450 vierkante meter groot en daarmee de grootste en meest spectaculaire van Amsterdam en omstreken. De ruimte, ook wel de ‘underground’ genoemd, is donker en wordt verlicht met LED verlichting en blauw/paarse blacklights. Een ronde tijgeren, schieten, duiken en rennen duurt ongeveer 12 minuten en is altijd spannend, maar tegelijkertijd toegankelijk voor iedereen.

Uw eigen BBQ tafel

Na deze intensieve, maar superleuke middag is het tijd om aan tafel te gaan. Jullie krijgen een tafel met een barbecue. U bent dus uw eigen chef-kok en braadt het vlees of vis op de manier waarop jij dat het lekkerst vindt. We hebben een ruim assortiment sauzen en als bijgerecht verschillende frisse salades, patat en stokbrood met kruidenboter.

088-5405850
Persoonlijk advies?

Dit actieve bedrijfsuitje in Amsterdam is inclusief

  •  Bowlen
  •  Glow in the dark midgetgolf
  •  Lasergamen
  •  Vijf drankjes (Hollandse bar - bier/wijn/frisdrank)
  •  Bittergarnituur
  •  BBQ

Prijs: €63,- p.p.


Minimum aantal personen: 4
Tijdsduur: ongeveer 4 uur


De prijs van dit actieve bedrijfsuitje in Amsterdam is geldig t/m 1 september 2017.

Foto's

bowlenlasergamenbbqlasergamenlasergamenmidgetgolfbbq tafelmidgetgolf

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Amsterdam

Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.

Over Onze partner

Algemeen

De locatie van Powerzone “Onder de Brug” is de plek om te bowlen, lasergamen, glow minigolfen en om op een gezellige manier te borrelen of om heerlijk te dineren in het barbecue restaurant. De locatie is gelegen in het centrum van Amsterdam op 200 meter van Centraal Station, aan en met uitzicht over het IJ. Een plek waar dag en nacht iets te beleven valt en mensen samen komen om te ontspannen.

Omgeving

Gelegen in hartje Amsterdam op 200 meter van Centraal Station, aan en met uitzicht over het IJ.

Faciliteiten

Bowling, lasergame, glow minigolf, restaurant, lounge, bar en terras

Ligging

Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, lopend, fiets en scooter. Auto’s kunnen parkeren in parkeergarage Oosterdok. Op vertoon van de parkeerkaart bij Powerzone ontvangt men 20% korting op het parkeertarief.

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto