ZakelijkUIT.nl 1001 bedrijfsuitjes
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Teambuilding dag op het strand met BBQ

Een breed strand, de kalme golfslag van de Noordzee en met geluk een flinke dosis zon; een dag aan de kust betekent ultiem ontspannen. Ons team staat al klaar in het zand om u en uw collega's een onvergetelijke dag te bezorgen.

vanaf € 65,- p.p.
Plekk Brouwersdam
Plekk Brouwersdam
Beware Beach
Beware Beach
Beware Beach
Beware Beach
Plekk Brouwersdam
Plekk Brouwersdam
Plekk Brouwersdam

Het perfecte groepsuitje op het strand!

Een breed strand, de kalme golfslag van de Noordzee en met geluk een flinke dosis zon; een dag aan de kust betekent ultiem ontspannen. Ons team staat al klaar in het zand om u en uw collega's een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hebben een breed scala aan strandactiviteiten, ingedeeld in verschillende thema's: actief, teambuilding en beach sporten. Alle strandactiviteiten zijn met elkaar te combineren, bijvoorbeeld twee uur longboarden en één uur strandzeilen. Of boek een uur teamsport met daarbij verschillende teambuildingsactiviteiten.

Genieten met collega's op het strand aan de Brouwersdam

Benut actief het strand, de wind en de zee optimaal tijdens onze bedrijfsuitjes. Deze zijn goed te combineren met de andere strandactiviteiten en het culinaire aanbod. Het brede strand en de ruime zee bieden genoeg ruimte voor actieve bedrijfsuitjes op de Brouwersdam. Wij maken zowel gebruik van het strand als van de zee door actieve activiteiten aan te bieden die allemaal te maken hebben met de elementen. Wacht niet langer en bekijk welke sportieve activiteiten jullie willen doen.

Strandzeilen, kitebuggyen en powerkiten

Strandzeilen
Tijdens het strandzeilen rij je in een snelle zeilwagen, een blokart, voorzien van een groot zeil. Dit maakt het mogelijk om over het strand te scheuren met alleen de kracht van de wind. Jullie oefenen in groepjes van 2 met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan kunnen jullie tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is! Strandzeilen is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig.

Kitebuggyen
Bij het kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote vlieger, oftewel een kite, die de wind vangt. In een mum van tijd race je over het strand. Het kitebuggyen is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor iedereen! Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. Onze instructeurs geven instructies om goed en veilig met de kite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen. Als jullie dit onder de knie hebben, gaan jullie leren de buggy te besturen. Hierna zijn jullie klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om jullie in de gaten te houden en tips te geven.

Powerkiten
Voel de snelheid en kracht van de wind in je vlieger (powerkite). Tijdens het powerkiten kunnen jullie je compleet uitleven op het brede strand van de Brouwersdam.We gebruiken verschillende maten vliegers. Uiteraard passen we de grootte van de vlieger aan op de desbetreffende windkracht. Op deze manier waarborgen wij altijd de veiligheid van onze deelnemers tijdens de clinic.
088-5405850
Persoonlijk advies?

Bij dit arrangement is inbegrepen:

- Ontvangst met koffie of thee en een Zeeuwse bolus
- Eigen instructeurs, materiaal en begeleiding
- Sportieve activeit naar keuzen: strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten
- Tijdsduur activiteit: 2 uur

Prijs: €45,00 p.p.
Prijs met lunch: €60,00 p.p.
Prijs met BBQ: €65,00 p.p.


UIteraard is het ook mogelijk om een 2e activiteit bij te boeken, voor slechts €29,50 per persoon boek je de 2e activiteit en maak je je teambuilding-programma compleet!

Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen, kleinere groepen op aanvraag.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Optioneel bij te boeken!

Vergaderen €550,00 voor een volledige dag exclusief lunch
Op zoek naar een orginele vergaderlocatie? Op zoek naar een vergaderlocatie in combinatie met een unieke activiteit? Je bent bij ons aan het juiste adres! Dé juiste plek om samen met collega’s of relaties te vergaderen. Hier zit je echt op het strand en kijk je uit over de zee. Een plek waar je inspiratie krijgt, geniet van de rust en de verademing van vrijheid kan ervaren.

Koffie en gebakjes!
- Koffie of thee met appeltaart en slagroom €6,25
- Koffie of thee met appeltaart €5,90
- Koffie of thee met Zeeuwse bolus €5,50
- Koffie of thee met Brouwnie €5,50
- Koffie of thee met cake €4,90
- Cava of verse jus d’orange met slagroomgebak €9,95

Hapjes!
- Bitterballen (8 st.) €5,50
- Bittergarnituur (8 st. bitterbal, frikandel, kip en vlammetje) € 5,95
- Porti kaas en worst (8 st.) € 4,25
- Breekbrood met smeersels € 5,35
- Toastjes met gerookte zalm en brie ( 2 st) €3,40
- Uitgebreid Tappas buffet met o.a. boven genoemde €11,95

Foto's

Plekk BrouwersdamBeware BeachBeware BeachBeware BeachBeware BeachPlekk BrouwersdamPlekk BrouwersdamPlekk Brouwersdam

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Vergaderen en activiteiten op de Brouwersdam

Dé juiste plek om samen met collega’s of relaties te vergaderen. Een plek waar je inspiratie krijgt, geniet van de rust en ervaar het gevoel van vrijheid. Combineer het vergaderen met een lunch, BBQ of sportieve strandactiviteiten zoals strandzeilen en kitebuggyen. Een Plekk waar het creatieve brein mag waaien. Met uitzicht op het strand, de zee en een stuk ongerepte cultuur.

Vergaderen op het strand

De vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping van het strandpaviloen. Een uitzicht over het strand en de zee. U kunt gebruik maken van de nieuwste audio en projectiematerialen, wifi, notitieblokken, schrijfwaren. Vul uw vergadering aan met horeca zoals een ontvangst, lunch of aansluitende BBQ. Even uitwaaien aan het strand? U kunt een clinic van 2 uur strandactiviteiten toevoegen aan uw arrangement.

Lunchen en dineren

Daar waar de zee tegen de kust slaat, waar surfers, strandjutters en zonaanbidders hun batterij opladen, maar ook waar goede en gezonde streekproducten worden gebrouwen. WIj koken vers, lokaal en eerlijk. Ons bedienend personeel kan je precies vertellen waar de ingrediënten van een gerecht vandaan komen.

En dit alles in een interieur waarin je veel mee krijgt van de omgeving en de oorsprong waar de ingrediënten vandaan komen. Wij maken veel gebruik van recycling en vinden het leuk om bestaande materialen een tweede leven te geven met een nieuwe functie. Onder andere zijn er prachtige muurvullende foto’s van de visserij op de Noordzee en lampen van lege weckpotten.De basis is stoer, ongecompliceerd met een rafelig randje, ingevuld met kleurrijke gezelligheid. Als je je wilt opwarmen na een frisse duik kan dat bij ons warme middelpunt, een grote houtkachel omringd met een bank en kussens. Verder hebben we veel knusse tafeltjes om lekker lang aan te tafelen, zowel binnen als op de terrassen en kun je heerlijk wegdommelen op een van onze schommelbanken!

Strandzeilen, kitebuggyen en powerkiten

Mooie verhalen om mee thuis te komen. Want een bezoek aan de Brouwersdam is een absolute beleving! Boek één van onze arrangementen voor een dag vol plezier. De Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, is de meest unieke plek voor strandzeilen of kitebuggyen. Wanneer je een bedrijfsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest wil organiseren, dan is dit de beste keus!

Toeristische informatie

Uw laatst bekeken arrangementen
foto